Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 octombrie 2021. „Peștii” au intuiție bună (VIDEO)

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cu Luna în tranzit prin Vărsător, astăzi suntem mai curioși, mai dornici să aflăm adevărul, să fim liberi și independenți, iar ideile noastre sunt mai atipice, mai revoluționare, dar și mai schimbătoare.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este recomandat ca astăzi să ai grijă la cei cu care colaborezi, la prieteni, maia les dacă ai de împărțit bani cu aceștia sau este vorba de alte contexte de concurență. Cu corectitudine și seriozitate, totul va decurge normal. S-ar putea să simți că nu ai încă energia necesară pentru a te apuca de un proiect, dar va veni în zilele următoare.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să vină situații profesionale care să te ia pe nepregătite, să te surprindă, însă cu responsabilitate le vei face față. Ai grijă să nu exagerezi într-un context public, să te impui cu forța și să-ți strici imaginea. Dacă faci totul cu răbdare, poți primi chiar și aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop zilnic Gemeni

Poți avea idei bune și poți găsi soluții la unele probleme cu care te frămânți de ceva vreme. Poți primi informații și mesaje care să te surprindă, însă să te stimuleze să analizezi pe toate părțile niște credințe și convingeri pe care le ai. Preocupă-te mai mult de dezvoltarea ta personală și profesională.

Horoscop zilnic Rac

Posibil ca astăzi sau mâine să primești niște vești de la instituții financiare, poate legate de o rată, un credit, o dobândă, o asigurare sau să porți discuții cu familia despre bunuri patrimoniale. Oricum, nu vei fi surprins prea plăcut, dar va trebuie să le faci față, mai ales că partenerul sau o terță persoană te sprijină. Unii nativi pot trăi intens un context intim, posibil legat de o aventură sentimentală.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea ca astăzi să ai parte de niște discuții cu partenerul de cuplu, cel mai probabil discuții care nu au ajuns până acum la un numitor comun. Este o zi bună să negociezi contracte, mai ales că nu ești foarte dispus să faci compromisuri. Posibile vești surprinzătoare sau evenimente la care nu te așteptai în raport cu terțe persoane.

Horoscop zilnic Fecioară

Este o zi productivă la locul de muncă și chiar dacă vin situații neașteptate, vei reuși să le faci față cu brio. Vei fi creativ, ingenios și vei accepta să ieși din tipare și să faci lucrurile diferit, iar rezultatele îți vor fi pe plac. Totuși, nu exagera cu suprasolicitarea pentru că va trebui să ai grijă și de sănătatea ta.

Horoscop zilnic Balanță

Starea afectivă este una bună și vei simți brusc nevoia de a te exprima, de a te manifesta liber și cu entuziasm. Ai imaginație, ești creativ și te poți dedica cu avânt unor proiecte creative, artistice. Totodată, poți purta unele discuții neașteptate cu persoana iubită sau cu copiii, iar dacă au existat nemulțumiri, acestea pot fi depășite mai ușor.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi te vei preocupa mai mult de casă și familie și chiar dacă există posibilitatea să apară tensiuni și lucrurile să nu meargă ca pe roate, vei avea prezența de spirit, dar și starea emoțională necesare pentru a le depăși. S-ar putea ca în unele cazuri să apară solicitări prea mari care vin din zona profesională.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o zi în care nevoia ta de a comunica este mare și poți intra în fel și fel de discuții, poți fi mai curios decât de obicei, poți întreba și poți primi răspunsuri. Te poți aștepta și la vești și informații care să te surprindă. Fii mai atent la ceea ce ți se transmite, chiar dacă nu empatizezi în mod deosebit cu persoanele respective.

Horoscop zilnic Capricorn

Analizează-ți cu responsabilitate veniturile, nu te avânta în cheltuieli prea mari, ci mai degrabă economisește. S-ar putea să primești unele vești legate de bani care să te surprindă. În alte cazuri, poate fi o zi favorabilă să renegociezi o sumă de bani, un salariu, dar nu te avânta încă să semnezi un contract final.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna traversează zodia ta și ai susținere emoțională, dar mai ales intelectuală. Poți avea idei bune, poți fi mai curios și dornic să afli un adevăr, poți vedea foarte clar o situație prin care treci și care până acum te-a frământat și poți lua decizii importante într-un context de viață care până acum părea blocat.

Horoscop zilnic Pești

Azi poți vedea foarte clar ce se petrece în spatele tău, care sunt intențiile reale ale unei persoane și îți poți asculta cu toată încrederea intuiția dacă vrei să iei o decizie. Totodată, ai mai multă grijă la sănătate și odihnește-te corespunzător, mai ales că există riscul să dezvolți unele stări interioare mai anxioase.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

[embedded content]

Citeste continuarea articolului pe gandul.info