Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Saturn, Marele Profesor al astrologiei și planeta lecțiilor de viață, a intrat astăzi, după aproximativ 30 de ani, în zodia Vărsător, zodie pe care o va tranzita timp de 3 ani. Acest tranzit ne va stimula libertatea de gândire și exprimare, ne va stimula conștiința colectivă și ne va cere să ne ridicăm atenția de la noi pentru a-i privi pe ceilalți. Cu toate că va veni cu restricții, cu limitări și blocaje, Saturn ne va aduce evoluție, progres, însă doar prin umanitarism și responsabilitate socială.

Acest tranzit major va avea impact asupra tehnologiei, unde va produce o adevărată revoluție, dat fiind că de fiecare dată când a tranzitat Vărsătorul, care este zodia tehnologiei și a inovației, a adus noi etape în evoluția noastră. Astfel, între 1962-1964 s-a dezvoltat foarte mult zona de comunicații și televiziunea, ulterior între 1991-1993 s-a dezvoltat internetul, deci ne putem aștepta acum la un progres major în zona de online și tehnologie.

Tot Saturn în Vărsător este responsabil cu fanatismul, tranzitul său dintre 1932-1935 stând la baza dezvoltării doctrinei naziste, iar ulterior, între 1962-1964 a fost asasinat J.F.Kennedy, tot ca urmare a unor viziuni de libertate, deci și acum riscul de a urma lideri care, dat fiind contextul actual, cel mai probabil vor trâmbița libertatea individuală este foarte mare. În plus, fanatismul se poate dezvolta și în direcția deja pornită la primul său ingres în Vărsător din vară, în care revoltele bazate pe ideologii antirasiste luaseră amploare.

Saturn s-a mai aflat aici între 1991-1993, perioadă în care a revoluționat.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn va activa sectorul prietenilor și îți va aduce lecții legate de acest capitol, posibil să-ți dai seama dacă te afli în anturajul corect sau nu pentru că acum vei căuta mai mult ca niciodată grupuri cu care să empatizezi la nivel ideologic.

Carieră și bani

Saturn este planeta care-ți guvernează cariera, iar tranzitul său prin sectorul proiectelor te va stimula să faci un salt profesional măreț, să intri în noi asocieri, să dezvolți proiecte online, să te implici în noi activități.

Sănătate

S-ar putea ca toate solicitările profesionale să nu-ți mai ofere timp și pentru viața socială sau tocmai condițiile de pandemie să fie cele care te limitează, însă este posibil să resimți niște frustrări legate de acest aspect.

Horoscop zilnic Taur – 17 decembrie 2020

Dragoste

O serie de principii sentimentale s-au schimbat sau sunt pe punctul de a o face, așa că s-ar putea să-ți schimbi inclusiv raportarea la o relație. Obiectivele comune pot suda relațiile, iar acolo unde nu există se pot rupe. De asemenea, nu vei accepta parteneri care-ți inhibă libertatea și care-ți critică dorința de evoluție profesională.

Carieră și bani

Saturn îți va tranzita sectorul carierei și-ți va aduce frustrări și nemulțumiri legate de evoluția ta profesională astfel încât te va stimula să iei atitudine și cel mai probabil vei pune în practică ceea ce ai învățat în ultimii 3 ani. Posibil ca mulți nativi care nu lucrează ceea ce-și doresc să fie acum ambiționați să-și atingă idealurile și obiectivele avute.

Sănătate

Va trebui să fii foarte responsabil vizavi de sănătatea ta pentru că tendința de a te stresa profesional sau de a te suprasolicita va fi foarte mare și poți avea neplăceri la acest capitol.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn îți guvernează casa intimității, iar tranzitul său prin sectorul principiilor de viață și al mentalităților va aduce o nouă raportare la partener, la banii comuni, la o relație ascunsă, dar și la viața intimă. Aventurile vor fi taxate, dar și relațiile pe interes.

Carieră și bani

Cu Saturn în Vărsător vei căuta să înveți lucruri noi, să te dezvolți pe noi direcții profesionale, să studieze domenii noi și să lupți pentru a-ți obține o nouă diplomă, un atestat. Nu te aștepta să-ți dai seama ușor ceea ce te atrage cu adevărat

Sănătate

Saturn te va stimula să renunți la dogme și prejudecăți, la inhibiții și frici și să cauți evoluția spirituală mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn este guvernatorul relațiilor tale și acest tranzit prin sectorul intimității te poate face să te maturizezi vizavi de o relație ascunsă. Posibil să ai de suferit în urma unei infidelități sau în urma unei aventuri. Totodată, relațiile bazate pe interese materiale se pot încheia. Acest tranzit poate aduce partaje.

Carieră și bani

Saturn te va stimula să-ți îmbunătățești situația materială, dar nu va fi ușor pentru că înainte de a te bucura de o moștenire primită, de obținerea unui credit sau unei sponsorizări, aprobări, vei resimți blocaje majore. Partea bună este că la final de tranzit vei dobândi independența financiară la care atât vei spera.

Sănătate

Pentru a te bucura de acest tranzit trebuie să te desprinzi de partea materială a vieții, să lași în spate fricile, angoasele și mai ales atașamentele de lucruri.

Horoscop zilnic Leu – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn va activa întocmai sectorul relațiilor și al căsătoriei și-ți va aduce lecții care să te responsabilizeze, să te maturizeze și să te facă atent la nevoile partenerului. Autoritatea, mândria, orgoliul vor fi taxate. În acești 3 ani, mulți Lei se pot căsători, dar și mulți pot divorța.

Carieră și bani

Saturn este guvernatorul casei muncii și în tranzitul său prin Vărsător îți va aduce lecții legate de raportarea ta la colegii de muncă, legate de modul în care legi și păstrezi relații de colaborare. Va trebui să-ți schimbi viziunile, să fii mai deschis al ideile inovatoare ale celorlalți dacă vrei să faci progrese. Atenție la impuneri în fața partenerilor de afaceri! Posibil să ieși din asocieri care nu te mai reprezintă.

Sănătate

Cum Saturn îți guvernează și casa sănătății, va trebui ca în această perioadă să nu lași deziluziile în dragoste sau încheierea bruscă a unor contracte să te macine.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn este planeta care-ți guvernează sectorul iubirii și este posibil să cunoști pe cineva prin intermediul locului de muncă sau în cadrul unor activități colective, poate chiar distractive, poate în timp ce-ți dezvolți un hobby.

Carieră și bani

Saturn îți va activa casa muncii și vei avea ocazia să te valorifici mai mult prin ceea ce faci. Asta nu va fi ușor pentru că vei avea parte de multe nemulțumiri profesionale care te vor determina să-ți schimbi raportarea la muncă sau chiar să-ți cauți un lat job. În următorii 3 ani, multe Fecioare pot face o reconversie profesională, mai ales dacă aleg să-și activeze latura creativă sau un hobby, o pasiune pe care au ignorat-o până acum.

Sănătate

Saturn îți va activa casa sănătății și va trebui să dai dovadă de foarte multă responsabilitate vizavi de acest sector, să nu faci excese, să eviți stresul, să te odihnești mai mult și să lupți pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop zilnic Balanță – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn va activa întocmai sectorul iubirii, așa că s-ar putea să ai parte de lecții destul de serioase aici, de la dezamăgiri și până la despărțiri, toate cu scopul de a te maturiza și responsabiliza afectiv. Totodată, responsabilizarea poate veni și prin copii, deci poți deveni părinte sau te poți preocupa mai mult de familie, cu mai mult devotament.

Carieră și bani

Este o perioadă bună să te concentrezi pe hobby-urile pe care le ai și să încerci să le dai o altă valoare, să le revoluționezi, de exemplu să le transformi în meserie.

Sănătate

Nu te aștepta ca distracțiile să fie pe placul lui Saturn, așa că dă dovadă de responsabilitate în activitățile recreative. Competițiile, pentru a le câștiga, îți vor cere mai mult efort.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn activează întocmai sectorul familiei și-ți cere o reală maturizare și responsabilizare vizavi de cei dragi și de nevoile lor. Va trebui să aloci timp pentru a-i asculta pentru că relațiile se pot răci.

Carieră și bani

Cu Saturn în Vărsător interesul tău va fi canalizat strict către locuință, fie că vei vrea să o renovezi, să o construiești, să o cumperi sau să o vinzi. Nu te aștepta ca totul să fie ușor pentru că pot apărea probleme cu actele, iar negocierile pot să fie destul de sobre și nemulțumitoare. În schimb, poți valorifica un bun de patrimoniu.

Sănătate

Saturn va avea impact și asupra stării tale emoționale care nu va fi deloc una bună, mai ales dacă ai tendința de a te pune pe tine și nevoile tale pe primul loc. Osibil ca anxietăți mai vechi, amintiri din trecut să te macine acum și să trebuiascî să-ți răspunzi la unele întrebări.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 decembrie 2020

Dragoste

Comunicarea va fi sectorul activat de Saturn, iar lecțiile sale vor fi despre maturizare și responsabilizare la acest capitol. Ceea ce gândești, ceea ce spui și felul în care spui necesită un refresh. Din cauza dialogului sau lipsei lui poți încheia relații.

Carieră și bani

Negocierile nu vor fi un punct forte, mai ales dacă te vei gândi doar la beneficiile tale sau dacă vei avea vaga intenție de a înșela pentru că Saturn în Vărsător va taxa această atitudine. Este o perioadă în care vei depune mai mult efort să înveți sau să iei un examen. Atenție la interviuri, ședințe, discursuri publice.

Sănătate

Cu Saturn în Vărsător singurul lucru la care trebuie să fii atent când vine vorba de sănătate este legat de deplasări. Fii responsabil atunci când pleci la drum.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 decembrie 2020

Dragoste

Saturn, guvernatorul tău, iese din zodia ta pentru a intra în Vărsător, iar tu vei simți o reală detensionare a vieții personale, dar și a relațiilor cu ceilalți. Îți vei recăpăta încrederea în tine, pentru că te vei simți mai matur, mai înțelept și mai evoluat.

Carieră și bani

Saturn va activa sectorul financiar și-ți va aduce limitări și blocaje în obținerea unor sume de bani, poate chiar unele pierderi, totul cu scopul de a te responsabiliza și maturiza la acest capitol. Este nevoie să fii mai chibzuit în cheltuieli și mai înțelept în administrarea veniturilor. Totodată, poți câștiga bani din valorificarea, monetizarea talentelor native.

Sănătate

Vei observa o reală îmbunătățire a stării de spirit. Stările cu iz anxios și rigiditatea, sobrietatea, refuzul distracțiilor, ba chiar răceala pe care o manifestai deseori nu vor mai fi la fel de prezente în viața ta.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 decembrie 2020

Dragoste

Cu Saturn în tranzit prin zodia ta va trebui să dai dovadă de mai multă seriozitate, maturitate și responsabilitate vizavi de viața personală, dar și de relațiile cu ceilalți. Lasă trecutul în spate și privește cu încredere spre viitor. Vei avea șansa să faci schimbări remarcabile în viața ta și să aduci îmbunătățiri nesperate.

Carieră și bani

Cu Saturn alături vei fi mult mai organizat, mult mai sobru în relațiile profesionale și vei avea idei revoluționare și nonconformiste despre ce trebuie să faci să progresezi.

Sănătate

Va fi nevoie să dai dovadă de mai multă responsabilitate față de sănătatea ta și mai ales să te desprinzi de frici, anxietăți, vicii și dependențe.

Horoscop zilnic Pești – 17 decembrie 2020

Dragoste

Trecutul tău se poate întoarce în viața ta și nu este vorba de o persoană, cât de amintiri lăsate nedizolvate, de dezamăgiri și deziluzii peste care nu ai trrecut. Lecțiile saturniene vor fi dure, dar te vor ajuta să te vindeci. Atenție la prietenii falși care se pot dovedi a fi dușmani ascunși!

Carieră și bani

Este timpul să te retragi din acele proiecte care nu-ți aduc satisfacțiile așteptate sau pentru care muncești prea mult și rezultatele nu sunt pe măsură.

Sănătate

Saturn va activa sectorul sănătății și nu ar trebui să te joci cu lecțiile tale. Va fi nevoie să te responsabilizezi vizavi de sănătate, să investighezi neplăcerile apărute și să nu le lași să se cronicizezi. Posibil să resimți stări de neliniște interioară, de anxietate și va fi nevoie de multă odihnă și evitarea stresului și a suprasolicitării nervoase.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info