Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 iulie 2021. Jupiter revine retrograd în Vărsător

Horoscopul zilei de 27 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Jupiter, planeta oportunităților și beneficiilor, revine în zodia Vărsător, zodie pe care a mai traversat-o în perioada decembrie 2020-mai 2021. Deși reintră în mers retrograd, Jupiter va reveni la mersul direct și până în decembrie 2021 ne va aduce șanse și oportunități în sectorul de viață pe care-l traversează, dar mai ales ocazia de a face progrese cu planurile făcute în perioada în care a traversat Vărsătorul prima dată. Va trebui să profităm de șansele pe care le aduce acum deoarece Marele Benefic va mai reveni aici abia peste 12 ani.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter revine în sectorul prietenilor și îți activează viața socială. Ai ocazia să cunoști noi persoane, să-ți iasă în cale oameni care să te ajute în demersurile tale și să te integrezi în noi cercuri și organizații.

Carieră și bani

Tot Jupiter îți poate aduce șanse de progres într-un proiect în care ești implicat și te susține să-ți vezi împlinite planurile de viitor. Dacă este vorba de online sau televiziune poți să te bucuri de popularitate mai multă.

Sănătate

Cu Jupiter în Vărsător îți pasă mai mult de oamenii din jurul tău și bucuria va veni din acțiuni caritabile și fel și fel de astfel de implicări umanitare.

Horoscop zilnic Taur – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul intimității tale și acest tranzit te poate ajuta să te detașezi de anumite mentalități învechite, de anumite prejudecăți avute.

Carieră și bani

Jupiter revine în sectorul carierei tale și-ți aduce șanse de afirmare, ocazia de a face pași spre obiectivele tale. Poți obține o avansare sau poți descoperi care este direcția profesională pe care vrei să te înacdrezi mai departe.

Sănătate

Totodată, poți profita de Jupiter revenit în Vărsător pentru a scăpa de frici, dependențe și alte obiceiuri care te limitează.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul relațiilor tale și te susține în acest tranzit să-ți îmbunătățești viziunile asupra vieții de cuplu și să ajungi mai ușor la o cale de mijloc cu partenerul de viață.

Carieră și bani

Revenirea lui Jupiter în Vărsător te susține să studiezi ceva nou, să obții o diplomă sau să te folosești de o diplomă pe care deja o ai pentru a crește profesional.

Sănătate

Poți faci mari progrese în dezvoltarea spirituală și personală în această perioadă în care Jupiter revine în Vărsător. Poți chiar să-ți găsești un ghid spiritual care să te îndrume pe calea evoluției. Este o perioadă în care îți vei dori mai mult să explorezi noi domenii, să călătorești în scopul de a cunoaște.

Horoscop zilnic Rac – 27 iulie 2021

Dragoste

Cu Jupiter reîntors în Vărsător ai șansa să-ți îmbunătățești viața intimă, dar și bugetul comun al cuplului poate crește grație partenerului care poate primi o sumă de bani. Evită infidelitățile și relațiile ascunse

Carieră și bani

Tot Jupiter te susține să obții un credit, o moștenire, un bun material sau drept financiar care ți se cuvine, să câștigi un proces.

Sănătate

Este o perioadă foarte bună să te desprinzi și să vindeci angoase, traume emoționale și atașamente toxice, să scapi de o dependență.

Horoscop zilnic Leu – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter revine în sectorul relațiilor tale și te susție să faci progrese în viața de cuplu și să-ți îmbunătățești conexiunea cu partenerul. Totuși, acolo unde relația nu mai funcționează, o poți încheia fără regrete. Cei singuri pot să-și întâlnească jumătatea.

Carieră și bani

Tot Jupiter te susține să-ți îmbunătățești și relațiile profesioanle, să te asociezi cu noi persoane și să semnezi noi contracte.

Sănătate

Cum Jupiter este guvernatorul fericirii tale ar trebui să faci un efort în perioada aceasta pentru a te reconecta la bucuriile sfletului. Dedică-te activităților care te fac cu adevărat fericit, poate unui hobby.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter îți guvernează sectorul familiei și ai putea profita de perioada aceasta pentru a încerca să ajungi la un consens cu cei dragi, pentru a ajunge la o viziune comună de viitor, posibil chiar în privința locuinței.

Carieră și bani

Jupiter revine în sectorul muncii tale și poate aduce o serie de oportunități profesionale. Caută să muncești cu drag, să-ți schimbi programul, să-ți eficientizezi munca. Unii nativi își pot schimba jobul în perioada următoare.

Sănătate

Tot Jupiter vine cu șansa de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, însă îți cere să faci schimbări în rutina zilnică și să te odihnești mai mult. Dacă te-ai confruntat cu afecțiuni până acum, acestea se vor ameliora considerabil.

Horoscop zilnic Balanță – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter revine în sectorul iubirii tale și-ți poate aduce ocazia să te îndrăgostești în perioada următoare, să începi o nouă poveste de dragoste, dar asigură-te că ești responsabil și sincer.

Carieră și bani

Ești mai creativ cu Jupiter în Vărsător și poți să-ți exprimi artistic talentele ceea ce îți poate aduce succes.

Sănătate

Profită de perioada următoare pentru a face ceea ce te bucură, pentru a te dedica unui hobby, pentru a te relaxa mai mult. Vei fi susținut de Jupiter să-ți recâștigi entuziasmul și optimismul.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter revine în Vărsător și te susține să-ți îmbunătățești relația cu familia sau să-ți crești familia. Te poți muta, poți cumpăra o casă, poți renova o locuință sau poți intra în posesia unui bun de patrimoniu.

Carieră și bani

Cum Jupiter este guvernatorul tău financiar, ai putea profita de acest tranzit pentru a-ți reanaliza cheltuielile și modul în care-ți câștigi banii și îi administrezi. Ești mai dornic de obținerea independenței financiare.

Sănătate

Acest tranzit va amprenta și starea ta emoțională și chiar dacă nu vei exalta, cel puțin îți vei recăpăta mare parte din entuziasm și optimism în legătură cu trecutul. Poți profita pentru a vindeca traume mai vechi, chiar din copilărie. Fă tot ce poți pentru sa hrăni cu bucurie copilul interior.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 iulie 2021

Dragoste

Comunicarea va deveni un atu în perioada următoare și ai putea profita pentru a-ți exprima sentimentele față de cineva.

Carieră și bani

Revenirea lui Jupiter în Vărsător te susține în negocieri, în rezolvarea unor contexte ce țin de acte sau în procesul de învățare.

Sănătate

Jupiter este guvernatorul tău și te poate stimula în acest tranzit să faci mai multă mișcare, chiar și scurte deplasări în natură, excursii.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul comunicării tale și în perioada următoare îți cere să te preocupi de îmbunătățirea dialogului cu cei din jur, fără a-ți impune punctul de vedere cu orice preț. Este o perioadă bună să-ți recâștigi stima de sine.

Carieră și bani

Dat fiind că Jupiter revine în sectorul tău financiar, șansele de a-ți crește veniturile sunt foarte mari, posibil chiar salariul sa crească sau să faci bani grație unui talent pe care-l ai. Nu exagera cu cheltuielile.

Sănătate

Tot Jupiter îți guvernează și sănătatea și vei avea șansa ca până la finele anului să te preocupi constructiv de acest sector, dacă este cazul. Oricum, ai mai multă grijă la alimentație în perioada următoare.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 iulie 2021

Dragoste

Jupiter revine în zodia ta și acest tranzit te va ajuta să-ți îmbunătățești relația cu tine însuți/însăți, dar și cu partenerul de viață. Fă tot ce-ți stî în putință să evoluezi în plan personal.

Carieră și bani

Jupiter îți deschide uși, îți aduce oportunități de afirmare, îți scoate în cale oamenii de care ai nevoie atunci când ai nevoie și te susține să intri pe direcția profesională pe care-ți dorești.

Sănătate

Tot Jupiter va contribui semnificativ la îmbunătățirea stării de sănătate, la recăpătarea optimismului și entuziasmului.

Horoscop zilnic Pești – 27 iulie 2021

Dragoste

Este o eprioadă de care trebuie să profiți la maximum pentru că Jupiter te susține să te vindeci de trecut, să te detașezi de răni emoționale și sentimentale, să-i ierți pe cei care ți-au greșit.

Carieră și bani

Totodată, vei reuși să vezi ce ți-a cauzat până acum și să faci acele schimbări necesare. Poate fi vorba de locul de muncă, mai ales dacă te-ai suprasolicitat în ultimul timp. Încearcă să muncești doar ceea ce-ți place.

Sănătate

Cum Jupiter îți este și guvernator poți profita de acest tranzit pentru a te vindeca fizic, pentru a renunța la obiceiuri toxice, la vicii și dependențe. Poți înlocui stările de anxietate și interiorizare cu gânduri pozitive.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info