Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020. Lună Nouă în zodia Fecioară

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Luna își unește energia cu Soarele, printr-o remarcabilă conjuncție pe care o numim Luna Nouă în zodia Fecioarei. Dat fiind aspectele favorabile pe care le face, această Lună Nouă va aduce noi începuturi în viața noastră, a tuturor, în special profesionale, dar și legate de stil de viață și de sănătate.

Efectele de Luna Nouă din Fecioară vor fi resimțite puternic de cei care sunt născuți în ultimul decan al zodiilor Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste zodii. Impact valabil aproximativ o lună de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Azi nu prea acorzi atenție zonei sentimentale, interesul tău fiind canalizat către muncă și sănătate. În schimb, cineva din trecut poate reveni în viața ta, poate cu o propunere de colaborare.

Carieră

Luna Nouă îți va deschide noi uși profesionale și poți avea mari șanse fie să-ți găsești un nou loc de muncă, fie să-ți descoperi vocația, fie să-ți schimbi cariera sau să avansezi într-o funcție, în orice caz, să fii cu un pas mai aproape de aspirațiile tale.

Bani

Cu siguranță, faptul că ei face schimbări profesionale, îți va aduce și o îmbunătățire a veniturilor. Posibil pe moment nici să nu-ți dai seama de…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info