Horoscopul zilei de 27 martie 2021. „Taurii” depășesc trecutul

Horoscopul zilei de 27 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi zodia Fecioară și ne aduce o mai mare doză de răbdare și atenție la detalii, însă prin aspectele tensionate pe care le face cu Mercur, guvernatorul zodiei, și cu Neptun, ambele în Pești, dar și cu Marte din Gemeni, este posibil să fim mai puțin raționali și să trebuiască să depunem efort pentru a nu ne enerva, pentru a nu ne dezechilibra emoțional și pentru a ne menține focusată atenția.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 27 martie 2021

Dragoste

Sentimental, dorința de a fi cu cineva sau de a te pune mai mult în valoare pentru a cuceri pe cineva este și astăzi destul de mare, dar unii nativi pot fi acaparați de sarcini extra și s-ar putea să nu aibă timpul necesar pentru a se dedica iubirii pe cât și-ar dori.

Carieră și bani

Deși nu te poți lăuda cu mare chef, azi va trebui să te ocupi de un context profesional, de niște situații care, cel mai probabil, vizează locul de muncă sau activitățile din care-ți câștigi banii. Ziua este favorabilă învățării, însă ai grijă la modul în care comunici pentru că poți fi mult prea direct cu cei din jur.

Sănătate

Ai mai multă grijă la ceea ce mănânci, la cât mănânci pentru a nu avea disconfort gastrointestinal și, de asemenea, odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 27 martie 2021

Dragoste

Deși Luna îți tranzitează sectorul iubirii și crește nevoia de a-ți demonstra sentimentele, nu vei face mare lucru în acest sens. Cel mult te vei preocupa de viața sentimentală dacă ești parte a unui cuplu, în caz contrar nu ești dispus să faci pași pentru a cuceri sau să răspunzi provocărilor. Poți simți că începi să te detașezi afectiv, să te desprinzi emoțional de cineva din trecut.

Carieră și bani

Azi ai face bine să te ocupi de un hobby, de talentele tale, să le aduci îmbunătățiri, mai ales că vei avea inspirația necesară.

Sănătate

Chiar dacă ai chef de distracție, de fapt, ai chef de a-ți satisface mici bucurii, nu este exclus să te simți mai obosit astăzi și să amâni.

Horoscop zilnic Gemeni – 27 martie 2021

Dragoste

Azi te preocupi de activitățile gospodărești și deși nu ai prea mult spor, reușești să te automotivezi să le termini. Atenție la neînțelegerile cu părinții.

Carieră și bani

Este o zi agitată, tensionată profesional și poți avea conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Sănătate

Starea emoțională este destul de oscilantă, delicată chiar pentru unii nativi care sunt încă ancorați în trecut.

Horoscop zilnic Rac – 27 martie 2021

Dragoste

Încă ai întrebări fără răspuns și te copleșesc gânduri, idei, poate chiar sentimente din tercut, amintiri peste care faci eforturi să treci.

Carieră și bani

Dacă te pregătești pentru un examen sau pentru orice alt context care cere studiu, documentare și învățare, ziua de astăzi îți este prielnică.

Sănătate

Ieși mai mult din casă, plimbă-te, mergi la rude în vizită, fă o scurtă excursie, orice astfel de activitate care te scoate din rutină va fi binevenită.

Horoscop zilnic Leu – 27 martie 2021

Dragoste

Te bucuri și astăzi de influența benefică a conjuncției de ieri care l-a implicat pe Soare, guvernatorul tău, și pe Venus, planeta iubirii. Dacă ești în căutarea iubirii, ieși din casă. Poți fi ca un magnet pentru ceilalți și poți atrage persoane cu care împarți aceleași convingeri și credințe, iar în cuplu dă frâu liber pasiunii și romantismului, joacă-te mai mult.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură, mai ales pe lucruri nefolositoare sau sub impulsul momentului. De asemenea, evită deciziile financiare majore.

Sănătate

Ai putea încerca să dai curs unor talente native, să te preocupi mai mult de ceea ce-ți place. O întâlnire cu prietenii te poate bucura și energiza.

Horoscop zilnic Fecioară – 27 martie 2021

Dragoste

Deși Luna îți tranzitează zodia, aspectele tensionate pe care le face cu Mercur, guvernatorul tău, și Neptun, aflate în sectorul relațiilor, îți pot aduce multe neînțelegeri și neclarități în cuplu. Este nevoie să depui un efort mai mare pentru a ajunge la o cale de mijloc și a găsi echilibrul cu partenerul.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale nu vor fi mai liniștite, dacă te vei impune și vei manifesta autoritate față de ceilalți.

Sănătate

S-ar putea să fii mai emotiv, mai puțin răbdător decât de obicei, așa că fii atent la activitățile care-ți cer concentrare pe detalii.

Horoscop zilnic Balanță – 27 martie 2021

Dragoste

S-ar putea să fii mai melancolic și nostalgic decât ești de obicei și să te lași furat de amintiri, să te lași prins în mrejele trecutului și din cauza asta să fii mai interiorizat.

Carieră și bani

Te deranjează foarte mult principiile, convingerile și credințele unora, însă ar fi de preferat să nu intri în conflicte, ci să te înconjori de persoane cu care împarți aceleași filozofii de viață.

Sănătate

Dcaă vei lăsa gândurile să te năpădească, cel mai probabil te vei confrunta cu insomnii. Încearcă să apelezi la terapii complementare, de relaxare, tehnici de meditație și introspecție.

Horoscop zilnic Scorpion – 27 martie 2021

Dragoste

Ai nevoie să te înconjori de prieteni, să petreci timpul socializând, povestind, însă ai grijă să nu dai naștere unor tensiuni cu persoana iubită dina această cauză. Posibile gelozii, chiar și nemotivate.

Carieră și bani

Dacă vrei să faci parte dintr-un anume cerc, fundație, grupare de interese, azi ai șanse mari să aderi la noi anturaje.

Sănătate

Ai tendința de a te suprasolicita, fie într-un exces de zel profesional, fie ca urmare a distracțiilor, așa că nu exagera cu lipsa odihnei.

Horoscop zilnic Săgetător – 27 martie 2021

Dragoste

Încă resimți beneficiile conjuncției care s-a petrecut ieri în sectorul iubirii și care a implicat-o chiar pe Venus, planeta dragostei, așa că interesul pentru sectorul sentimental este în continuare crescut. Cucerește, flirtează și bucură-te de noi experiențe. În cuplu va trebui să dai dovadă de mai multă asumare față de criteriile unei vieți în doi.

Carieră și bani

Încearcă să nu faci totul doar cum vrei tu și să te impui agresiv în fața celorlalți. Calitățile de conducător și bun organizator te susțin, dar nu exagera.

Sănătate

S-ar putea să te simți mai obosit, mai ales dacă te-ai confruntat cu stres profesional sau ai exagerat cu distracțiile.

Horoscop zilnic Capricorn – 27 martie 2021

Dragoste

Ai doar grijă la modul în care-ți expui punctul de vedere să nu devii dificil de înțeles în încercarea de a te face ușor de înțeles.

Carieră și bani

Sunt posibile tensiuni cu cei din jur, schimburi de opinii acide și cu greu ajungi la oviziune comună cu cei cu care-ți desfășori activitățile.

Sănătate

Este o zi bună pentru plimbări în aer liber și relaxare. Posibil să te simți mai obosit, de aceea odihna trebuie să fie în capul listei cu priorități.

Horoscop zilnic Vărsător – 27 martie 2021

Dragoste

Azi poți flirta cu mai multă îndrăzneală, de fapt, cu același curaj pe care-l manifești de ceva vreme încoace și nu este exclus să dai naștere unei pasiuni, aventuri. În cuplu, situația se animă și poți profita să te apropii mai mult de partener, dar atenție la discuțiile despre bani. Unele secrete sunt pe punctul de a ieși la suprafață.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă să faci niște plăți, poate să achiți o datorie, o rată, un impozit sau pate reușești să pui un ban deoparte. Evită deciziile financiare majore.

Sănătate

Poți fi mai preocupat de starea emoțională, de îmbunătățirea stilului de viață, dar nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 27 martie 2021

Dragoste

Azi este mai greu să înțelegi nevoile partenerului de viață și din cauza aceasta pot apărea reproșuri. Fă un efort dacă vrei ca lucrurile să nu scape de sub control.

Carieră și bani

Nici relațiile profesionale, cu asociații, colaboratorii, nu sunt mai bune pentru că pot apărea neînțelegeri. Evită să iei decizii deocamdată cu privire la ceilalți pentru că te poți înșela și fii mai atent la ce contracte semnezi.

Sănătate

Dacă vei exagera cu munca pentru a câștiga bani sau, în general, orice exces pentru un câștig te poate obosi peste măsură astăzi.

Horoscop săptămâna 22 – 28 martie 2021. Berbecii sunt în centrul acțiunii

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 22 – 28 martie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 22 – 28 martie 2021 poate aduce un conflict între rațiune și visare și astfel putem fi mai confuzi decât de obicei, motiv pentru care nu este recomandat să luăm decizii de amploare.

Săptămâna 22 – 28 martie 2021 se remarcă printr-o serie de aspecte tensionate pe care le fac planetele Mercur din Pești și Marte din Gemeni, atât cu Nodurile Lunare, cât și între ele, ceea ce denotă multă tensiune, agitație, confuzie și o doză mare de impulsivitate în luarea deciziilor, dar și acțiuni îndrăznețe, dar negândite.

Săptămâna se deschide totuși cu un trigon între Marte și Saturn, deci acțiunile nastre vor fi atent calculate, vom avea răbdare și o bună capacitate de concentrare, însă lucrurile se pot schimba de miercuri încolo.

Soarele și Venus își unesc energiile într-o conjuncție în zodia Berbec, care va fi izvor de energie, ambiție, dorință și pasiune. Iubirea de sine crește, dar și interesul pentru noi povești de iubire sau pentru îmbunătățirea realațiilor actuale.

Horoscopul săptămânii 22 – 28 martie 2021 se încheie cu o Lună Plină în zodia Balanță, moment intens care poate aduce ocazia unor schimbări semnificative în relațiile cu cei din jur.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Horoscopul lunii martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna martie 2021 debutează cu intrarea planetei Marte, planeta acțiunii, în zodia Gemeni, ipostază din care ne va stimula să spunem ceea ce gândim, direct și fără ocolișuri. Mintea ne va funcționa rapid, vom fi ageri în gândire și vom fi mult mai determinați să căutăm adevărul în informațiile pe care le auzim.

Odată cu ingresul Soarelui în zodia Berbec, pe data de 20 martie, va debuta noul an astrologic și va fi momentul care va marca echinocțiul de primăvară. La braț cu Soarele pășește și Venus, planeta iubirii, aspect care ne va înflăcăra sentimental, ne va face mai pasionali și mai dornici să ne manifestăm sentimentele.

A doua jumătate a lunii stă sub confuzia și iluzia pe care le imprimă tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Pești. Vom fi mai visători într-ale rațiunii, dar și mai intuitivi, cu mai multă imaginație și mai sensibili în dialog, fiind mai capabili să atingem coarda sensibilă. Totuși, acest tranzit nu este o perioadă bună de luat decizii majore și importante.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info