Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020. Taurii au succes financiar

Horoscopul zilei de 9 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă printr-un aspect benefic care se formează între Soare, aflat în zodia Fecioară, și Marele Benefic al astrologiei, Jupiter, aflat în retrogradare în zodia Capricorn.

Acest aspect, deși nu este simțit la adevărata putere, dat fiind că Jupiter este slăbit, ne aduce totuși o mare doză de energie, vitalitate, chef de viață, voință de a evolua spiritual și dorință de progres profesional.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Soarele, guvernatorul iubirii tale, în aspecte de susținere cu Jupiter poate aduce șansa ca o poveste de iubire să crească, să treacă la nivelul următor. Poate aduce împăcare în cuplu, poate chiar și ocazia ca cei singuri să cunoască o persoană care să le trezească interesul, o persoană cu funcție sau cunoscută într-un mediu profesional.

Carieră

În activitățile profesionale dai dovadă de eficiență și multă putere de muncă și ai ocazia să-ți crești proiectele, să le dezvolți și să te faci remarcată, chiar să primești aprecieri. Superiorii te pot lua în vizor pentru o posibilă avansare în funcție.

Bani

Ai ocazia să scoți bani întocmai din talentele tale, din valorificarea abilităților și pasiunilor tale, poate dintr-un proiect artistic și creativ. Sunt susținuți puternic în această privință interpreții, artiștii.

Sănătate

Cum Soarele se află pe casa sănătății tale și în aspecte foarte bune cu Jupiter,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info