Imagini apocaliptice la un schit din Argeș! O biserică de lemn a ars ca o torță / FOTO & VIDEO

Un incendiu extrem de puternic a avut loc în această dimineață la Schitul Sfântul Ierarh Modest, din comuna Stoenești, din Argeș, unde o biserică de lemn a ars în totalitate!

„În aceasta dimineață, în jurul orei 05:30 s-a produs un incendiu în comuna Stoenești. La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție, o ambulantă SMURD de prim ajutor  și o autospeciala de prima intervenție și comanda, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu  produs la o biserica construită din lemn”, transmit pompierii din Argeș.

Focul a fost lichidat cu…gălețile!

Pompierii au fost nevoiți să stingă incendiul cu gălețile!

„La fata locului, Pompierii au constatat ca ardea generalizat și au reușit sa lichideze incendiul folosind găleți cu apa( dintr-un bazin colector), deoarece accesul cu mașinile de intervenție nu a fost posibil din cauza drumului.

A ars: biserica din lemn in întregime pe o suprafața totala de 70 de mp și o anexa aferentă acesteia pe o suprafața de circa 10 mp. Cauza probabilă: efectul termic al curentului electric”, mai transmit pompierii.

Adolescent ucis de un incendiu în Capitală

Moarte cumplită pentru un copil de 14 ani din București! Acesta a murit luni noapte într-un incendiu din sectorul 3 al Capitalei.

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de luni spre marți în sectorul 3 al Capitalei, la un imobil P+2, extins la o locuinta plan parter din vecinatate, în str. Anestinelor, sector 3.

Copilul mort locuia în casa de lângă vila care a luat foc

„Suprafata afectata este de aprox 200 mp, în cea mai mare proportie fiind afectat acoperisul vilei. În casa din vecinatatea vilei a fost identificată o victima, bărbat 44 ani cu arsuri pe 25% din suprafata corporala, care va fi transportat la Spitalul de Arsi, respectiv un copil de aprox. 14 ani, decedat”, transmite ISU.

Potrivit sursei citate, la fața locului uu intervenit 10 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 1 autoscară, 2 SMURD și Detasamentul Special de Salvatori.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info