Incendiu la două locuinţe din Prahova. O persoană a suferit un atac de panică

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază în cartierul Podul Lung din orașul Comarnic, județul Prahova. Două locuinţe au fost cuprinse de flăcări, focul extinzându-se la acestea de la un foişor. Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică.

„Pompierii prahoveni au fost solicitați sa intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un foișor. Incendiul s-a extins la alte doua locuințe, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp.

Din primele informații se pare ca nu sunt victime. La fata locului au fost mobilizate de urgenta 3 autospeciale de stingere și o ambulanta smurd

Un bărbat de 67 de ani a suferit un atac de panică, el fiind asistat medical.”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Tragedie cumplită: Doi părinți și fiica lor de 4 ani, decedați într-un incendiu! Alți trei copii se află în spital

O tragedie cumplită a avut loc în Exeter, Marea Britanie, acolo unde în urma unui incendiu doi părinți și fiica lor de 4 ani și-au pierdut viața. Alți trei copii ai acestora sunt internați în spital.

Daniel Și Kaylie Rudge au decedat alături de fiica lor Lily, în vârstă de 4 ani, din cauza unui incendiu care a izbucnit în casa lor din zona St. David, Exeter. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de duminică, 21 februarie.

Alți trei copii ai familiei, doi băieți, unul în vârstă de 4 ani iar celălalt de 9, dar și o fetiță în vârstă de 7 ani, care se aflau în casă la momentul incendiului, sunt internați în spital.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info