Ioniță de la Clejani, despre Fulgy: „29 de zile este la arest”

Ioniță de la Clejani a anunțat faptul că fiul lui, Fulgy, a fost arestat pentru 29 de zile. Anunțul artistului vine după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, fiul lui a fost prins sub influența drogurilor la volan. 

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, Fulgy, a fost prins drogat la în București, în seara zilei de 29 mai 2021. Acesta a dezvăluit că se întorcea de la Alex Velea în momentul în care a fost prins de polițiști.

Ioniță de la Clejani sare în apărarea fiului: „Este victima unor nenorociți”

Ioniță de la Clejani susține că fiul lui este victima în acest caz, punctând totuși că după ce va ieși din arest îi va impune niște restricții foarte mari.

„Suntem oameni și cu toții greșim. Încercăm să fim alături în situații delicate, să ajutăm, să învețe dintr-o greșeală, să meargă mai departe. Asta facem noi ca și părinți. Fulgy este major, eu nu pot să-l iau să-l strâng de gât și să-i spun «ai greșit». Nu se poate. E major și e responsabil de ceea ce face el. Dar el nu este un copil rău. Fulgy este un băiat bun, care nu a făcut față la ce tot e în jurul lui. (…) Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest. (…) Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani într-o emisiune difuzată de Prima TV.

De asemenea, și mama lui Dan Manole, cunoscut drept Fulgy, a sărit în apărarea fiului susținând că iubitele lui consumau droguri.

„Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a declarat Viorica de la Clejani.

La două zile după ce fusese prins drogat la volan, Flugy povestea pe canalul lui de YouTube faptul că în studiourile muzicale se consumă droguri.

„Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania”, povestea acesta.

Viva. ro relatează faptul că Ioniță de la Clejani și-a reclamat fiul la Poliție pe 6 iunie, însă artistul nu a recunoscut acest lucru și a transmis că, de fapt, Poliția a venit la domiciul lui Fulgy în cursul nopții de duminică, la o zi după ce îi suspendaseră permisul auto.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info