Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Liderul deputaţilor USR susţine intrarea partidului la guvernare şi asumarea portofoliului Justiţiei

„Este o dezbatere internă în care am prezentat puncte pentru o asemenea poziţionare, cel puţin pentru solicitarea portofoliului Ministerului Justiţiei, nu pentru mine personal, ci pentru USR. Cred că ar trebui să fim în miezul problemei şi să veghem mai departe la respectarea legii şi la îndeplinirea obligaţiilor asumate faţă de UE. Este un minister cheie în acest guvern şi pe partea de luptă pentru apărarea justiţiei, USR a fost vioara întâi şi s-ar potrivi foarte bine. Sunt argumente pro şi contra”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Stelian Ion.

Acesta a spus că nu îşi doreşte să conducă Ministerul Justiţiei, fiind dedicat deja candidaturii sale pentru Primăria Constanţa.

De asemenea, deputatul a afirmat că o decizie privind această propunere şi condiţiile USR pentru susţinerea unui nou Guvern va fi luată luni seară în cadrul Comitetului Politic al USR.

Liderul USR, Dan Barna, a precizat…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info