Lovitură dură pentru un MONSTRU SACRU al operei. Gesturile făcute în urmă cu 30 de ani s-au întors împotriva lui: „Mi-a băgat mâna sub fustiţă şi…” / Totul ar fi început într-o cameră de hotel din Los Angeles: „Îmi pare rău dacă am făcut pe cineva să sufere”

Domingo este directorul Operei din Los Angeles şi a câştigat mai multe premii Grammy, scrie foxnews.com.

Acuzatoarele sale au declarat că acesta deţine însă „un secret cunoscut de toată lumea” din anturajul său: Domingo ar fi un hărţuitor sexual.

Opt cântăreţe şi o dansatoare au declarat pentru AP că au fost hărţuite sexual de superstarul spaniol, care este căsătorit. Abuzurile sale ar fi fost săvârşite la sfârşitul anilor 1980, în diverse companii artistice, unde avea funcţia de manager.

O femeia a spus că Domingo i-a băgat mâna sub fustă şi alte trei au fost obligate să-l sărute pe buze – într-o cabină de schimb, o cameră de hotel şi la o întâlnire formală.

„Un prânz de afaceri nu este ceva ieşit din comun”, a declarat una dintre cântăreţe. „Cineva care încearcă să te ţină de mână în timpul unui business lunch este un lucru ciudat – sau cineva care îţi pune mâna…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info