Mama gemenilor care au murit, după ce au căzut de la etajul 10, acuzată oficial pentru ucidere din culpă. Femeia va fi cercetată penal

Mama gemenilor de 2 ani, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești este cercetată pentru ucidere din culpă, a anunţat, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

„La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de mama minorilor decedaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză. Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsaţi nesupravegheaţi de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului şi s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, citat de Digi 24.

Cei doi copii gemeni au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din municipiul Ploieşti în seara zilei de 11 august. Ei au căzut pe trotuar, iar medicii sosiți imediat la fața locului nu au mai putut să îi salveze.

Primele informaţii indicau că în momentul producerii accidentului mama copiilor se afla în altă cameră, unde făcea curățenie, dar ulterior s-a aflat că aceasta făcea un LIVE pe Facebook.


CITEȘTE ȘI:


Citeste continuarea articolului pe gandul.info