Mamă și fiu, uciși cu sălbăticie de tatăl vitreg al adolescentului. Bărbatul a încercat să se sinucidă după dubla crimă – VIDEO

Scene de groază în județul Argeș acolo unde un bărbat extrem de violent și-a înjunghiat mortal copilul și soția iar apoi a încercat să se sinucidă. Trupurile celor două victime au fost găsite în curtea bisericii din satul Drăghici, în apropiere fiind găsit și agresorul aflat în stare gravă. 

Trupul adolescentului în vârstă de 15 ani și al mamei lui au fost găsite în curtea bisericii din satul Drăghici, comuna argeșeană Mihăiești. Băiatul avea capul zdrobit fapt care ar putea însemna că a fost lovit de mai multe ori de asfalt.

Trupurile victimelor au fost găsite în curtea unei biserici

În zonă, la câțiva metri de biserică, a fost găsit pe asfalt un bărbat rănit, care se pare că ar fi încercat să se sinucidă. Ulterior, polițiștii au descoperit că de fapt femeia și adolescentul sunt mamă și fiu iar cel găsit înjunghiat, dar în viață, este soțul femeii omorâte și tatăl vitreg al băiatului.

Există suspiciunea că cele două crime au fost comise în urma unui scandal conjugal dintre soț și soție. La un moment dat, bărbatul a atacat-o pe partenera lui cu un cuțit și i-a tăiat gâtul. Fiul acesteia a intervenit să își salveze mama, dar agresorul nu l-a cruțat și l-a înjunghiat iar apoi l-a lovit de mai multe ori cu capul de asfalt. Din cauza rănilor grave, băiatul a murit.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, dar autoritățile ajunse la fața locului i-au acordat îngrijirile necesare și l-au transportat la spital unde a fost băgat în operație din cauza gravității rănii.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info