Manelistul Dani Mocanu, acuzat că a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit: „Nu mi-e frică de nimic pe pământul ăsta” (VIDEO)

Cântăreţul de manele Dani Mocanu a stârnit un val de critici pe rețelele sociale, după ce a filmat un videoclip în care apare un leu vizibil rănit.

Tudor Tim Ionescu, candidat PRO România la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a făcut două sesizări, una la Poliție și una la Garda Națională de Mediu, împotriva lui Dani Mocanu.

Mesaj pentru Dani Mocanu: Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA ” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranța mea e considerabilă, dar ea se oprește la CRUZIMEA ÎMPOTRIVA ANIMALELOR”, a anunțat Tudor Tim Ionescu.

Melodia cu titlul ”Stop România” are peste patru milioane de vizualizări şi se află pe primul loc în Trending pe YouTube.

Acest animal este clar în chinuri groaznice, iar acest lucru este mediatizat! Nu mă înspăimântă doar faptul că acest tip îl tratează ca pe un obiect, ci şi ideea că stă închis într-o cuşcă, probabil, unde este bătut şi schingiuit, zi de zi. Sunt convinsă că există asociaţii sau oameni binevoitori care îl pot îngriji, atunci de ce el este încă pe mâinile acestor oameni? Promit, că acest caz va fi mediatizat şi în afară, cel puţin în Italia şi Germania, şi că dacă autorităţile nu se sesizează, o vom face noi, OAMENII!”, scrie o altă persoană pe pagina de Facebook 113 Poliţia Animalelor.

Citește Și PREMIERĂ ÎN JUSTIȚIE. Începe procesul primului youtuber din România, acuzat de incitare la ură și discriminare! (SURSE)

Reacţia lui Dani Mocanu

Dani Mocanu a răspuns, într-un video postat pe YouTube, că animalul este tratat „ca un bebeluş”, că are „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”, ba chiar mărturiseşte că pentru a apărea în videoclipul său, leul a avut parte şi de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai fioros. Manelistul  mărturiseşte şi că nu se teme de poliţie, pentru că „nu s-a întâmplat nimic ilegal”.

Manelistul a mai spus că este foarte dezamăgit de poporul român, subliniind că „am cel mai mare suflet din România și nu mi-e frică de nimic pe pământul ăsta”. Cântărețul de manele Dani Mocanu are un dosar penal pentru proxenetism şi trafic de persoane.

[embedded content]

Sursă foto: captură video YouTube

Citeste continuarea articolului pe gandul.info