Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Marcel Ciolacu: Nu m-am căsătorit cu Ponta şi nu am făcut nicio alianţă / Pricopie a fost ministru în Guvernul Ponta. Contextul politic al lui Tăriceanu e mai delicat

„Contextul politic al domnului Tăriceanu e mai delicat decât contextul lui Victor Ponta. Eu am venit cu propunerea lui Remus Pricopie. Ponta nu avea cum să refuze, pentru că Pricopie a fost ministru în Guvernul Ponta. Propunerea a fost suficient de bună încât să o accepte”, a spus Ciolacu, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Liderul PSD a subliniat că nu a făcut o alianţă cu Pro România, ci au avut doar o înţelegere politică pe propunerea de premier.

„Nu m-am căsătorit cu Ponta şi nu am făcut nicio alianţă. Este prima înţelegere punctuală, aşa cum am vorbit şi cu UDMR. A fost o înţelegere politică pe care Victor Ponta a respectat-o”, a adăugat Ciolacu.

PSD şi Pro România l-au propus, joi, pe rectorul SNSPA Remus Pricopie pentru funcţia de premier. Klaus Iohannis l-a desemnat însă tot pe Ludovic Orban.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info