Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Mihaela Bilic a rămas cu maşina înzăpezită la Păltiniş. „Am cunoscut oameni minunaţi, curajoşi şi sufletişti, care nu se dau înapoi de la a-şi trăi viaţa atipic”

Mihaela Bilic se află în apropierea Sibiului pentru a petrece câteva zile la munte şi a rămas înzăpezită pe un drum de pădure, scrie tribuna.ro.

Medicul povesteşte întreaga întâmplare pe pagina de Facebook.

„Mândru că sunt român!?!

În ultima vreme, de câte ori sunt plecată din ţară, am ajuns să evit să spun în gura mare că sunt româncă- nici la hoteluri, nici în restaurante, nici chiar pe stradă- când mai degrabă tac, dacă aud că se vorbeşte româneşte.

A fost nevoie de mulţi ani şi de un comportament pe măsură, care au dus, din păcate, la distrugerea gravă a reputaţiei noastre în cadrul Europei. Nu mai contează cine şi ce a făcut, important este că nu mai putem fi trataţi cu încredere. Şi odată cu pierderea încrederii ne-am trezit percepuţi ca nişte cetăţeni de mâna a-2 a, cu care te porţi atent/diferit, de la care primeşti surprize neplăcute”, scrie Mihaela Bilic.

„Acum…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info