Motivul incredibil pentru care un băiat de 14 și-a ucis o colegă de clasă. Moartea fetei, în vârstă de 15 ani, a fost violentă

Lucia Fernandez, o adolescentă de 15 ani din orașul argentinian Mendoza, a fost ucisă de un colegul de clasă, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui, potrivit presei locale. Acesta a lovit-o de mai multe ori cu o piatră în cap și a înjunghiat-o de zeci de ori, în gât și în stomac.

„A ucis-o ca pe un câine, înjunghind-o pe tot corpul și lăsându-i fața desfigurată”, a spus tatăl fetei ucise.

Înainte de crimă, suspectul i-ar fi cerut Luciei să se întâlnească într-o casă abandonată unde a bătut-o brutal și apoi a înjunghiat-o de cel puțin 10-15 ori. Apoi, băiatul a abandonat cadavrul fetei în casa respectivă și a fugit de la fața locului, informează Observatornews.ro, care citează Daily Star.

De altfel, principalul suspect criminal al Luciei a fost găsit după ce un martor le-a spus polițiștilor că i-a văzut pe cei doi lângă casa abandonată, înainte de crimă.

Fata a fost descoperită de un vecin, 20 de minute mai târziu, însă rănile ei erau atât de grave încât era deja moartă când a găsit-o.

Băiatul și-a recunoscut fapta

Autopsia a constatat fata a avut parte de o moarte cumplită, suferind numeroase răni cauzate de lovituri cu o piatră și cu un cuțit, cea mai gravă rană fiind în zona stomacului.

Autoritățile l-au reținut pe băiatul de 14 ani, iar în timpul audierilor el a recunoscut că a ucis-o pe fată când a aflat că este însărcinată și el ar fi tatăl copilului.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info