Nicușor Dan, despre „caracatița” Firea-Pandele: Cu acești oameni urcați în funcții au fost sifonați banii! / Primarul Capitalei: Mai mult de jumătate sunt angajați de pe timpul altor primari!

Nicușor Dan a prezentat în cursul zilei de miercuri, 16 septembrie, „caracatița” Firea-Pandele, respectiv angajați ai PMB și ai Primăriei Voluntari care ar fi ajuns în funcții datorită cuplului menționat. Ulterior, Gabriela Firea a reacționat la acuzațiile condracanditalui ei la Primăria Capitalei referitoare la angajații din cadrul instituției pe care o conduce în prezent.

Nicușor Dan a susținut o conferință de presă în care a prezentat „caracatița” Firea-Pandele prin intermediul căreia au fost „sifonați” banii publici întrucât „ asigură controlul absolut al licitațiilor și achizițiilor directe, al banilor publici din Capitală” . (VEZI FOTO)

Nicușor Dan, despre „caracatița” Firea-Pandele: Cu acești oameni urcați în funcții au fost sifonați banii!

„Acesta e sistemul corupt al PSD – testat la Voluntari și apoi exportat la București – care asigură controlul absolut al licitațiilor și achizițiilor directe, al banilor publici din Capitală, strânși din impozitele și taxele plătite de voi, bucureștenii. Cu acești oameni urcați în funcții au fost sifonați banii din companiile municipale și s-au scurs zeci și sute de milioane de euro, care au hrănit firmele de casă ale lui Firea-Pandele, probabil cea mai bogată «famiglie» din PSD la nivel național.  Dacă vă întrebați de ce s-a înrăutățit problema traficului în mandatul Firea, de ce nu s-a rezolvat problema apei calde, de ce nu s-a făcut nimic pentru combaterea poluării, răspunsul e clar: pentru că pilele și rudele nu știu și n-au niciun interes să rezolve problemele Capitalei”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

În cursul serii de miercuri, 16 septembrie,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info