Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

O mamă şi-a ascuns bebeluşul de doar 10 luni sub fustă pentru a-l scoate ilegal din ţară. Motivul pentru care a apelat la acest gest disperat

Bebeluşul de 10 luni a fost descoperită de poliţiştii de frontieră ascunsă sub fusta mamei sale, între banchetele unui autoturism.

În dimineaţa de 13 august, în jurul orei 02:30, în PTF Borş a ajuns cetăţeanul român, R.L., de 27 de ani, din judeţul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România, care pleca spre Germania. Bărbatul era insoţit de o femeie de 30 de ani, precizează Poliţia de Frontieră într-un comunicat.

„Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia. La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania”, transmit poliţiştii.

 

Cei doi adulţi au interdicţie să plece din ţară până la elucidarea cazului. în prezent,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info