Părinţii Alexandrei au fost citaţi la DIICOT după ce au refuzat predarea cărţii de identitate a fetei

Potrivit DIICOT, procurorii anticorupţie din cadrul Structurii centrale au dispus, prin ordonanţă, în cursul zilei de luni, predarea de către familia Alexandrei Măceşanu a cărţii de identitate către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.

„Persoanele menţionate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinţilor victimei minore, au adus la cunoştinţă acestora ordonanţa dispusă în cauză, precum şi concluziile raportului de expertiză genetică”, arată DIICOT.

Potrivit procurorilor, familia Măceşanu a refuzat să predea cartea de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conţinutul concluziilor respectivului raport.

Astfel, a fost încheiat un proces verbal în care a fost consemnată poziţia părinţilor fetei, iar în urma consultării ofiţerilor de poliţie judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinţilor Alexandrei la sediul DIICOT – Structura centrală…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info