Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Pe Jupânul României nu-l mai scapă decât cenuşa de la Notrădam

Dacă vestea că Dragnea e ’oţ a ajuns până-n Dumbrăvenii Sucevei, înseamnă că nici PSD-ul nu mai e ce-a fost, a pierdut know-how-ul organizării. Deşi întâlnirea începuse bine – Jupânul României a fost primit cu taraf.

P-ormă, în sală, la speech, când se pregătea să înşire un rodnic bilanţ, cu întrebarea „Ce am facut noi?”, un băiat din sală, nededat fineţurilor retorice, a simţit nevoia să-i răspundă sintetic: „Nimic”. Iar Jupânul şi-a ieşit din ţâţâni: „Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să spun, mincinosule!”.

Are dreptate să fie nevricos. El, care i-a făcut oameni, care şi-a distrus şalele ridicând pesedeul, care şi-a rupt maxilarele muncind pentru partid, care a devenit ţintă vie ca activul să se poată desfăta în funcţii, care luptă „cu nişte perverşi cum această ţară nu a avut”, pe el îl tratează acum nişte lipitori (de afişe) ca pe un ex-dictator. Hotărât lucru, nu-l merită….
Citeste continuarea articolului pe gandul.info