Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Pedeapsa primită de un medic acuzat că pensiona ilegal angajaţi de la un penitenciar. Unde va trebui să muncească

Decizia prin care medicul primar acuzat că pensiona ilegal angajaţi din cadrul Penitenciarului Arad a fost condamnat de instanţă să muncească la piaţă sau în horticultură nu este definitivă.

Potrivit portalului instanţelor, magistraţii Tribunalului Timiş au decis contopirea pedepselor, ajungând la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Fostul şef al Secţiei de medicină internă din cadrul Spitalului Militar Timişoara trebuie să urmeze programe de reintegrare socială şi să muncească la piaţă sau în horticultură.

„Impune condamnatului să execute următoarea obligaţie: să frecventeze două programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune sau organizat de acesta în colaborare cu instituţii comunitare. (…) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în locaţii, puncte de lucru la SC Pieţe SA (…) şi SC Horticultura SA (…), pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare”, se arată în…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info