Percheziții la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman! S-a făcut uz de armă

Polițiști de la Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul Investigații Criminale – Sector 1 fac 15 percheziții în București, Ilfov și Teleorman, vizând clanuri interlope.

Mai multe persoane de etnie romă îi ameninţă pe cei care vor să le calce teritoriul, adică toată zona Militariului şi o parte din Chiajna.

Unul dintre cei care ameninţă este Natmincă. Acesta locuiește în Chitila şi este cel de la datoria căruia care a plecat intreg scandalul cu interlopului ucis Emi Pian.

Natmincă este şi soțul Vanesei, cea care a fost la inchisoare în urma santajului pe care l-a săvârşit asupra Oanei Zăvoranu, informează romaniatv.net.

Descinderile cu focuri de armă au avut loc la clanul Sadoveanu.

Sunt vizați infractori periculoși, acuzați de șantaj și violențe, iar unul dintre suspecți a încercat să fugă și polițiștii au tras foc de avertisment.

„Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul Investigaţii Criminale – Sector 1, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, pun în aplicare 16 mandate de percheziţie domiciliară şi 15 mandate de aducere, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Teleorman”, anunţă Poliţia Capitalei.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se fac cercetători pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Polițiștii s-au sesizat în urma unor înregistrări video.

Recent, pe rețelele sociale a apărut o filmare în care membri ai clanului Sadoveanu…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info