Pericolul de pe birou. Îl folosesti zi de zi şi îţi pune sănătatea în pericol. Iată ce poţi face pentru a evita o afecţiune de care vei suferi toată viaţa – FOTO

După ce am folosit multă vreme excelentul model T’nB ErgoLine, simplu, dar care îşi face foarte bine treaba, am avut ocazia să folosesc modelul MX Vertical de la Logitech, care „joacă” într-o ligă superioară. Are şi un preţ dublu, ce-i drept.

Înainte de a intra în detalii despre acest produs, trebuie să lămurim de ce este bine să încerci să treci la un astfel de mouse. Oricine îşi aşază palma, lipită, pe o suprafaţă plată poate constata că aceasta nu este poziţia naturală a mâinii. Se simte o mică presiune în încheietură, dar şi în muşchii antebraţului. Poziţia naturală este cea pe care mâna o are atunci când se odihneşte lângă corp. Transpusă pe o suprafaţă (precum un birou) această poziţie devine aproape verticală, iar palma cade perpendicular pe aceasta. Mauşii verticali sunt gândiţi pentru a se potrivi exact în acest scenariu.

Mai mult, potrivit…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info