Piero Ferrari izbucnește în legătură cu starea lui Michael Schumacher: „Nu-mi place că se vorbeşte despre el de parcă ar fi murit. Michael nu este mort”

Piero Ferrari, al doilea om din Scuderia Ferrari, a vorbit, pentru publicaţia Speedweek, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Ferrari, un apropiat al familiei, a oferit noi amănunte despre situaţia actuală a germanului, dar s-a arătat deranjat de modul în care se vorbeşte acum despre fostul pilot de Formula 1.

”Îmi place să-mi amintesc momentele cu Michael în afara pistei. Era o persoană simplă, clară, şi foarte exactă. Nu-mi place că se vorbeşte despre Schumacher de parcă ar fi murit. Michael nu este mort, el este acolo, dar nu poate comunica”, a spus vicepreşedintele Ferrari.

Dezvăluirile făcute de soția campionului

Michael Schumacher a împlinit duminică, 3 ianuarie, vârsta de 52 de ani. Fostul mare campion de Formula 1 a fost sărbătorit în familie, de soție și copii, niciun comunicat de presă nefiind dat publicității. Totuși, ziarele din Occident vin cu noutăți referitoare la starea de sănătate a germanului.

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a dezvăluit că fostul campion mondial încă se luptă pentru recuperarea leziunilor cerebrale cauzate de un accident de schi și că este „aici, dar diferit”. De la accidentul suferit în 2013, informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost rare, mai ales din partea familiei.

Netflix a lansat documentarul despre cariera lui Michael Schumacher

Pe 15 septembrie Netflix a lansat documentarul despre cariera lui Michael Schumacher. În noua producție, Corrina Schumacher, soția fostului campion mondial la Formula 1, oferă informații despre starea lui de sănătate, potrivit GSP.ro.

Corrina Schumacher s-a arătat optimistă în ceea ce privește situația actuală a soțului ei.

„Michael le lipsește tuturor, dar este aici. Diferit, dar aici. Suntem împreună. Locuim împreună. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a ne asigura că se simte confortabil. Indiferent de ce, voi face tot ce pot. Cu toții o vom face”, a spus ea.

De șapte ori campion mondial de automobilism, Michael Schumacher a suferit un grav accident pe pârtia de schi în 29 decembrie 2013, într-o stațiune din Alpii francezi. Incidentul l-a transformat pe fostul pilot într-o legumă, însă familia continuă să spere şi să lupte pentru revenirea acestuia la o viaţă normal.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info