Polițist de frontieră din Timiș, răpus de coronavirus, la o zi după ce a fost diagnosticat

Un polițist de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Nouă, al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, a murit marți, la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

Este al treilea polițist ucis de virus, informează Sindicatul Europol.

Sindicatul Europol a anunțat că polițistul de frontieră care a murit a doua zi după ce a fost diagnosticat cu noul virus avea doar 48 de ani.

„Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Sporea Ioan în vârstă de 48 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă-Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timişoara, care a decedat marți după ce în urmă cu o zi a fost confirmat pozitiv cu coronavirus”, spun cei de la Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Polițistul era căsătorit și avea trei copii.

Acesta este al treilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu Covid-19, după ce, în luna iunie, un polițist din cadrul IPJ Olt a murit, iar în luna august a murit un alt polițist din cadrul ITPF Timișoara- SPF Jimbolia, informează http://stiri.tvr.ro.

Polițist de frontieră răpus de coronavirus! Bărbatul a murit la doar 43 de ani

Un polițist de frontieră de la Jimbolia, județul Timiș, în vârstă de doar 43 de ani, a murit în august, după ce în urmă cu două săptămâni fusese diagnosticat cu noul coronavirus.

Anunțul trist a fost făcut pe Facebook de sindicatul EUROPOL, care precizează că acesta este al doilea caz de deces în rândul oamenilor legii infectați cu „virusul ucigaș”.

„Ne luăm rămas…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info