Premieră într-un oraş european vizitat de milioane de turişti / Mulţi ar vrea, dar şi mai mulţi se opun iniţiativei unui primar controversat / Unde ar putea fi amplasate CABINELE SEXUALE: „Situaţia actuală a fetelor este inumană!”

Vechiul aeroport Tempelhof a fost de-a lungul timpului aerodrom pentru trupele de aviaţie naziste în Al Doilea Război Mondial, locul podului aerian din timpul Blocadei Berlinului, iar cel mai recent a fost loc în care au fost cazaţi refugiaţii sirieni care au ajuns în Germania, relatează CNN.

 

Aeroportul a fost scos din funcţiune în 2008 şi a devenit un imens parc unde oamenii se retrag pentru a se distra pe role în serile de vară. Acum, aeroportul Tempelhof ar putea deveni un uriaş bordel.

Primarul districtului central al Berlinului a venit cu ideea să se instaleze „cabine sexuale” pe locul fostului aeroport, astfel, susţine acesta, va spori securitatea prostituatelor din zonă. Potrivit proiectului, clienţii ar putea să primească servicii sexuale în propriile maşini.

Stephan von Dassel, cel care a propus această iniţiativă, încearcă să combată prostituţia care a scăpat de…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info