Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Premierul anunţă o posibilă sesiune extraordinară a Parlamentului pentru desfiinţarea pensiilor speciale

„Poziţia faţă de pensiile speciale nu o modificăm. Avem un proiect de lege care a fost aprobat de Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor şi am discutat astăzi inclusiv posibilitatea de a convoca o sesiune extraordinară pentru adoptare care prevede desfiinţarea pensiilor specialer, evident că mai puţin pensiilor speciale pentru cadrelre militare”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Deşi apărea pe ordinea de zi, Camera Deputaţilor nu a dezbătut în şedinţa de plen de pe 18 decembrie proiectul de lege al PNL privind eliminarea pensiilor speciale pentru mai multe categorii de angajaţi la stat. Forul legislativ, decizional în acest caz, a avut pe ordinea de zi proiectul care abrogă pensiile speciale pentru mai multe categorii, inclusiv parlamentari, magistraţi şi funcţionari publici cu statut special, excepţie făcând militarii şi poliţiştii.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor a votat pe 17 decembrie un raport favorabil…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info