Premierul Florin Cîțu, despre PNRR: Nu a fost respins și retrimis. Este o știre falsă. Nu pierdem acești bani – VIDEO

Premierul Florin Cîțu susține vineri, 11 iunie, începând cu ora 17:00, o conferință de presă în Municipiul Zalău, înainte de a participa la Maratonul vaccinării, organizat de autoritățile locale. 

Prim-ministrul a transmis faptul că știrile referitoare la respingerea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de către Comisia europeană sunt false.

„De ieri am văzut mai multe știri false. Am spus și azi-dimineață că nu a fost respins și retrimis PNRR, înainte să vină Comisia (n.r. Europeană) cu precizări care au confirmat ceea ce am spus. Românii trebuie foarte atenți. Nu pierdem acești bani. Sunt 29,2 miliarde de euro. Îi vom lua pe toți. Avem proiecte depuse pentru acești bani, proiecte improtante de investiții pentru România, care vor fi terminate până în 2026 – infrastructură, spitale, România Educată ș.a.m.d. În acest moment suntem într-o procedură firească în care sunt toate țările din UE. Este adevărat că avem acest schimb – Comisia Europeană face observații și noi le răspândem. Aici suntem în acest moment”, a declarat Florin Cîțu.

Știre în curs de actualizare…

Citeste continuarea articolului pe gandul.info