Primarul din Slatina cere retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat lui Ştefan Popa Popa’s după ce artistul a spus despre olteni că sunt „ciurucuri”

Primarul Emil Moţ vrea să ceară Consiliului Local Slatina retragerea titlului de cetăţean de onoare al oraşului Slatina acordat artistului Ştefan Popa Popa’S pe motiv că a spus lucruri grave la adresa oltenilor, într-o emisiune la un post local. Primarul este supărat pentru că artistul i-a făcut pe olteni „ciurucuri”.

„Constat cu foarte mare regret că anumite personalităţi ajung să derapeze mult în discursul public, gândesc în clişee şi preferă să gafeze decât să îşi recunoască o greşeală. De aceea, am ales să le solicit colegilor din Consiliul Local să-i retragă calitatea şi demnitatea de cetăţean de onoare al oraşului Slatina domnului Ştefan Popa Popa’S pentru lucrurile grave pe care le-a spuns la adresa oltenilor. Domnule Popas, nu meritaţi niciun fel de recunoştinţă din partea oraşului nostru şi în numele slătinenilor vă recomand să vă cereţi scuze public! Mândru că sunt slătinean, mândru că sunt oltean!”, a scris,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info