Prognoza meteo, 17 septembrie 2020. Se anunță ultima zi de vară!

Conform prognozei meteo de joi, 17 septembrie, vremea va fi caldă, pe suprafețe mici călduroasă după-amiaza la câmpie. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara și noaptea în nordul, centrul, nord-estul țării și la munte, unde pe arii în general restrânse vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări în a doua parte a intervalului în estul teritoriului și local în vest, iar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa, în general, între 10 și 18 grade. În primele ore ale zilei, pe arii restrânse în sud-est vor fi nori joși sau ceață, informează stirimeteo.com.

Prognoza meteo în București, pe 17 septembrie

Și în Capitală, vremea va fi în general frumoasă și caldă, la amiază, chiar dacă în primele ore ale dimineții vor fi nori joși sau ceață, apoi cerul se va degaja treptat devenind variabil spre mai mult senin.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi în scădere ușoară față de ziua anterioară. Aceasta se va situa în jurul valorii de 29 de grade Celsius, iar cea minimă nu va depăși 15-16 grade Celsius.

Câte zile mai sunt cu 30 de grade Celsius, până când toamna își intră în drepturi

Meteorologii anunță că vremea se va răci din weekend, chiar și cu aproape 10 grade Celsius. Dacă joi vor fi temperaturi de peste 30 de grade în Capitală,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info