Prognoza meteo, 28 august 2020. Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă, chiar caniculară

Potrivit prognozei meteo de vineri, 28 august, vremea va fi în general frumoasă, devenind călduroasă, local caniculară la amiază, în zonele din sudul și estul țării.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate în regiunile din nord și la munte, unde sunt posibile ploi izolate de scurtă durată.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23-24 de grade Celsius, în nord, și 35-36 de grade  Celsius, în sud. Valorile minime nu vor coborî sub 10 grade Celsius și nu vor depăși 20 de grade Celsius, potrivit stirimeteo.com.

Prognoza meteo în București, pe 28 august

Și în Capitală, vremea va deveni caniculară după-amiază, când cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei.

Temperatura maximă va ajunge până la 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16-18 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru intervalul 24 august-6 septembrie. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 24 august-6 septembrie.

Astfel, în perioada 24-26 august, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și vor fi averse local însemnate cantitativ. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în unele zile ale celei de-a doua săptămâni.

Prognoza meteo pentru intervalul 24 august-6 septembrie, la munte

Până la finalul celor două săptămâni nu sunt prognozate variații semnificative în regimul temperaturii. Valorilor termice maxime, mediate la nivelul zonei vor fi de 16-19 grade Celsius, ușor mai ridicate în zilele de 29 și 30 august,…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info