Protest filmat, la o școală din sectorul 6. Un tată a refuzat să-i pună fetiței sale masca de protecţie. „Copilul meu este liber” (VIDEO)

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce protestează în curtea unei şcoli din sectorul 6, unde învaţă fiica sa. Acesta refuză să-i pună copilului masca de protecţie, înainte de a intra în clasă, fiind interpelat de polițistul local care păzea unitatea școlară. ”Eu nu accept să îşi bată joc de copilul meu”, și-a argumentat tatăl decizia.

Totul a fost filmat de o mămică aflată în curtea școlii, iar imaginile au fost postate pe Facebook. În videoclip se poate vedea cum părintele protestează faţă de măsurile impuse de autorităţi copiilor care merg la şcoală, fiind revoltat că aceștia trebuie să poarte mască de protecţie la ore, relatează Antena 3.

„Când s-au jucat în parc nu a fost nevoie să poarte masca. Este momentul ca copilul meu să respire liber, atâta tot. Copilul meu este liber”, i-a mai spus el agentului de pază, care încerca să-i explice că fata nu poate intra în şcoală dacă nu poartă masca de protecţie.

Apoi, bărbatul se adresează cu vocea ridicată către părinții de lângă el, martori la proestul său, pe care îi acuză că acceptă măsuri impuse de autorități.

„Nu este din cauza mea, este din cauza sistemului vostru, pe care îl acceptaţi toţi. V-aţi pus măştile pe faţă şi toţi acceptaţi să vi se bată joc de copiii voştri. Eu nu accept să se bată joc de copiii mei”, le-a spus acesta.

Atunci, poliţistul local încearcă din nou să-l liniştească pe bărbat, care își continuă acțiunea de protest: „Nu…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info