Ramona, polițista de doar 41 de ani, care a sfârșit sub roțile unei dube în propria curte. Femeia era mama unei fetițe

Ramona Ioana Micu, polițistă la IPJ Alba şi mamă a unei fetiţe, a murit fulgerător sâmbătă aseară, la doar 41 de ani. Femeia era agentă în cadrul Postului de Poliție Cergău, în judeţul Alba.

Rampna a murit într-un accident rutier care s-a produs în judeţul Cluj, în curtea gospodăriei familiei sale. Femeia lăsase o autoutilitară neasigurată pe un teren în pantă şi când a vrut să o oprească a fost prinsă sub autovehicul.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la doar 42 de ani, a colegei noastre, agent de poliţie Micu Ramona Ioana din cadrul Postului de Poliţie Cergău care, în seara zilei de 21 noiembrie 2020, a trecut în nefiinţă”, a transmis, duminică, IPJ Alba.

A încercat să oprească mașina care plecase de pe loc în pantă

Femeia se afla, sâmbătă seară, în curtea gospodăriei familiei sale din judeţul Cluj.

„Colega noastră a fost victima unui tragic accident care a avut loc seara trecută. Era în curtea gospodăriei familiei din localitatea Mociu, judeţul Cluj şi fost prinsă sub rotile unei autoutilitare, pe care o lăsase neasigurată pe un teren în pantă. Se pare că aceasta ar fi încercat să oprească autoutilitara”, au mai precizat poliţiştii.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă, iar trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete.Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită.Dumnezeu să o odihnească în pace!” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

ISU Cluj a intervenit, sâmbătă seară, pentru acordarea primului ajutor victimei accidentului. Femeia a fost prinsă sub maşină şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvată.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info