Ryanair vinde bilete cu doar 5 euro. Sunt disponibile un milion de locuri

Compania aerienă Ryanair lansează astăzi o promoție de 48 de ore prin care cei interesați își pot cumpăra bilete un bilet cu 5 euro.

Astfel, Ryanair un milion de bilete, cu tarife de până la 5 euro dus, dar doar pentru 48 de ore.

„Numai timp de 48 de ore lansăm o mega scădere a prețului, pentru un milion de locuri. Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Afica de Nord sau Orientul Mijlociu. Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

Ryanair a înregistrat pierderi uriașe din cauza pandemiei care a blocat toate avioanele la sol pentru câteva luni. În perioada aprilie – iunie 2020 operatorul aerian irlandez a avut pierderi după taxe de 185 milioane de euro (216,54 milioane de dolari), primele pierderi înregistrate vreodată în trimestru.

Numărul pasagerilor a scăzut cu aproximativ 99% în trimestrul doi, care a fost „cel mai dificil din istoria de 35 de ani a Ryanair”, se arată într-un comunicat al companiei.

Ryanair reia cursa București-Timișoara

De la data de 4 septembrie 2020, compania aeriană low-cost Ryanair va relua cursa București – Timișoara.

Pentru a marca relansarea acestei rute, Ryanair oferă promoții de la 15.99 euro, pentru cei care rezervă zboruri până la miezul nopții de sâmbătă, doar…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info