Scandal în Centrul Vechi din Capitală. Polițiști înjurați la o terasă de clienți supărați că trebuie să se ridice de la mese!

Scandal în Centrul Vechi al Capitalei provocat de doi bărbați deranjați de prezența în zonă a polițiștilor. Pentru că se „distrau” după ora 00.00, când localurile trag obloanele, indivizii au fost rugați de oamenii legii să părăsească zona, de la acest „sfat” izbucnind tot conflictul.

Recalcitranți, cei doi bărbați i-au luat la înjurături pe polițiști, situația fiind la un pas să degenereze. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, incidentul a avut loc în jurul orei 00.45 și s-a terminat la secție, acolo unde „bombardierii” au fost duși pentru a da explicații.

„Imediat, în interiorul localului a intrat un bărbat, care a început să profereze injurii la adresa poliţiştilor. Bărbatul de 47 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor Legii 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, precum şi pentru faptul că a pătruns în incinta localului fără a purta mască de protecţie; sancţiuni în valoare totală de 2.800 lei”, precizează DGPMB într-un comunicat de presă.

De asemenea, un alt bărbat care se afla la masa respectivă a adresat injurii poliţiştilor şi a refuzat să se legitimeze, fiind ulterior imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie, unde, după ce a fost identificat, i s-au aplicat sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială şi Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, fiindcă a nesocotit legea, și patronul localului cu pricina s-a ales cu o…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info