Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Şefu’, fii candidatul nostru!

Adică, pe ce se bazează, atunci când declară: „Discuţiile cu conducerea PSD ne-au dus la o concluzie, că soluţia cea mai bună e să mergem pe un candidat comun. Vom vedea cine este cel mai bine plasat după alegerile pentru Parlamentul European şi atunci vom decide în această privinţă”?

Abia atunci?! Şi crede, sincer, că o astfel de soluţie mai poate fi aplicabilă/digerabilă pentru structura monolitică şi „egocentrică” a PSD?!

Dacă da, n-am încotro şi mă văd nevoit să-i aduc la cunoştinţă cele rostite, astăzi, la Suceava, de către liderul organizaţie judeţene a PSD, Ioan Stan, cuvântare cu adevărat înălţătoare. Nu cred că e prea mult să o ascultăm, din nou, reverberând în liniştea minţilor noastre, citind-o.

„Salut revenirea pe pământul strămoşesc al domnului Liviu Dragnea, preşedintele PSD. (…) Domnule preşedinte, prezenţa dumneavoastră, azi, aici, şi de câte ori aţi fost, a…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info