Simona Halep, prima declarație după câștigarea turneului de la Roma: ”După două finale disputate reuşesc să cuceresc trofeul”

Simona Halep (2 WTA) a declarat, după ce a câștigat luni titlul la simplu în cadrul turneului WTA de la Roma ”după două finale disputate a reuşit să cucerescă trofeul”

Simona Halep: ”După două finale disputate reuşesc să cuceresc trofeul”

”Când am jucat pentru prima oară aici, în 2013, m-am simţit foarte bine şi am avut şansa să merg în semifinale. Acum mă bucur că după două finale disputate reuşesc să cuceresc trofeul. Vreau să mulţumesc tuturor pentru faptul că turneul a decurs în condiţii bune ceea ce nu este uşor în actualul context. Ne-am simţit cu adevărat în siguranţă şi foarte bine atât pe teren cât şi în afară, chiar dacă am petrecut mult timp în camere”, a spus Simona Halep înainte de a primi trofeul.

Jucătoarea din România s-a impus cu scorul de 6-0, 2-1, după ce adversara sa, cehoaica Karolina Pliskova (4 WTA) a fost nevoită să se retragă în cel de-al doilea set, acuzând o accidentare.

Acesta este cel de-al treilea turneu consecutiv câștigat de Halep, dintre cele la care a participat anul acesta, după cele de la Dubai și Praga. Astfel, ea a câștigat ultimele 14 meciuri pe care le-a jucat.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info