Sinead O’Connor, internată în spital după sinuciderea fiului său. Artista amenințase că vrea să îl „urmeze”: „Trăiam doar pentru el”

Sinead O’Connor le-a transmis fanilor că merge la spital, pentru a primi ajutor specializat. Anterior, ea postase mai multe pe Twitter, prin care anunța că vrea să-și „urmeze” fiul, care s-a sinucis.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Trăiam doar pentru el. Și acum a plecat”, a scris cântăreața pe un cont de Twitter neverificat, conectat contului ei oficial.

O’Connor, care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte mentale și gânduri de sinucidere în trecut, a mai spus că s-a simțit „pierdută” și s-a învinuit pentru moartea fiului ei adolescent.

O oră mai târziu, însă, artista le-a cerut scuze fanilor pentru postările ei alarmante și i-a asigurat că va căuta asistență medicală.

„Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere”, a postat ea.

Reprezentanții lui O’Connor au refuzat să comenteze, pentru CNN, afirmațiile artistei.

Cadavrul lui Shane O’Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie 2022, la două zile după ce acesta a dispărut, potrivit  companiei de management a cântăreței

O’Connor i-a anunțat moartea pe Twitter, prin intermediul unui mesaj emoționant.

„Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urmeze nimeni exemplul. Copilul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info