Șoferul lui Rădoi îi ia apărarea șefului după dezvăluirile Gândul care arată adevărul din spatele protestului de la metrou

Șoferul sindicalistului Ion Rădoi îi ia apărarea șefului după dezvăluirile Gândul care arată adevărul din spatele protestului de la metrou. „Ce știre de senzație! Sunteți penibili”, a comentat Ionuț Nițu, șoferul sindicalistului, pe pagina de Facebook a Gândul.ro.

Șoferul lui Rădoi îi ia apărarea șefului

Șoferul sindicalistului Ion Rădoi s-a arătat deranjat de faptul că ziarul Gândul a făcut o serie de dezvăluiri care îl privesc pe șeful său.

„Ce știre de senzație! Sunteți penibili”, a scris Ionuț Nițu, șoferul sindicalistului, la postarea în care era distribuită știrea Gândul.ro.

Prima reacție a sindicalistului șef Ion Rădoi după dezvăluirile GÂNDUL.RO: ”Dacă aș fi avut vreo legătură, nu se afla în 31 de ani?

Protestul sindicaliștilor de la Metrorex a blocat Capitala pe 26 martie și a fost considerat ”o acțiune ilegală” de către conducerea companiei, dar și la vârful Ministerului Transporturilor. În condițiile în care pandemia de coronavirus impune restricții dure pentru limitarea infecțiilor cu COVID-19, un astfel de protest a pus presiune suplimentară pe transportul în comun de suprafață, mijloacele STB fiind supraaglomerate, iar distanțarea fizică a călătorilor, doar o sintagmă lipsită de acoperire.

GÂNDUL.RO a prezentat, ÎN EXCLUSIVITATE, imagini și informații (toate detaliile AICI) care au pus într-o cu totul altă ”lumină” protestul sindicaliștilor conduși de Ion Rădoi, președintele Unității Sindicatul Liber Metrou (USLM).

De la Ministerul Transporturilor au fost lansate acuzații dure la adresa organizatorilor acestui protest, vorbindu-se de ”interese mafiote”, de încercarea disperată de păstrare a unor ”privilegii și sinecuri”, de spațiile comerciale din stațiile de metrou și, astfel, de ”căpușarea” Metrorex.

”Dacă făceam lucrurile astea, până la urmă…”

Ion Rădoi transmite că jurnaliștii se pot ”interesa” în ceea ce privește eventuala sa legătură cu închirierea unor spații comerciale în stațiile de metrou, prin intermediul firmelor deținute de Elena Claudia Minea și Mihale Iuliana Adina, firme pe care le-a prezentat GÂNDUL.RO.

”Păi nu puteți să vă interesați? E o minciună. E normal ca jurnaliștii să se intereseze, să nu apară doar așa, bombe și alte alea… O spun după 31 de ani de activitate, ca lider, și 40 de ani de activitate în metrou. Dacă făceam lucrurile astea, până la urmă… (n.red. – s-ar fi aflat)”, spune Ion Rădoi.

Iubita lui Rădoi, fiul și fiica ei și-au închis conturile de Facebook, după dezvăluirile Gândul.ro

Citeste continuarea articolului pe gandul.info