Tânără de 18 ani cu dizabilități, ademenită și violată de cinci bărbați și o fată, în Balș, județul Olt

O tânără de 18 ani, cu dizabilități, a fost ademenită și batjocorită de cinci indivizi și o fată într-un imobil din Balș, județul Olt.

Imaginile groaznice au fost publicate ulterior pe Facebook, iar polițiștii au fost sesizați, chiar dacă tânăra nu a depus plângere împotriva agresorilor, scrie antena3.ro.

Agresiunea s-a întâmplat pe 12 decembrie 2020. Fata de 18 ani a fost ademenită într-o clădire din Balș, unde cei șase tineri au chinuit-o. Un tânăr de 23 de ani a violat-o pe tânără, ajutat de doi complici, de 23, respectiv 29 de ani.

Alți tineri, de 20 și 21 de ani, dar și o altă fată de 18 ani, au fost martori indiferenți la viol, ba chiar au încurajat siluirea victimei.

După agresiune, tânăra a ajuns acasă, dar nu a depus plângere contra violatorilor. Un clip video filmat în seara respectivă a fost publicat pe Facebook și polițiștii au fost sesizați.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în baza unei postări pe o reţea de socializare. Au fost identificaţi cinci bărbaţi şi o femeie, care au fost reţinuţi 24 de ore de poliţişti. Ulterior, Judecatoria Balş a dispus arestarea preventivă a celor şase. Au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Cadrul IPJ Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Cei şase au fost arestaţi preventiv, ieri, în urma unei decizii a Judecătoriei Balş.

Caz halucinant la Iași: O copilă de 15 ani a fost violată timp de doi ani de un bătrân. Adevărul a ieșit la iveală când bărbatul a dus-o la medic crezând că este însărcinată

Caz halucinant la Iași, descoperit într-un cabinet medical. Un bărbat de 66 de ani a violat doi ani la rând o adolescentă de 15 ani cu probleme psihice. Totul a ieșit la iveală, când bătrânul a mers cu fata la medic pentru că îi întârziase menstruația, relatează jurnaliștii de la BZI.

Alexandru Dascălu, în vârstă de 66 de ani a început să-și agreseze sexual vecina de doar 15 ani încă din anul 2018, în comuna Trifești, Iași. Bătrânul o ducea și o aducea de la școala specială la care aceasta învăța, iar părinții ei îl considerau un om de încredere și bun că își face timp pentru fata lor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi violat-o pe fată de cel puțin 22 de ori. Acesta o aducea la el acasă după școală, iar acolo o viola.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info