Tânăra găsită violată şi sechestrată într-o locuinţă din Alexandria îi contrazice pe poliţişti: „Ştiind ce s-a întâmplat în cazul Caracal, am vrut să aflu adresa şi apoi să sun”

Joi, poliţiştii teleormăneni au comunicat public faptul că dimineaţa o fată de 19 ani a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind sechestrată şi violată într-un apartament din oraşul Alexandria.

În comunicatul transmis, poliţiştii susţineau că fata nu a indicat adresa la care se afla, fiind nevoiţi să o localizeze prin mijloace specifice.

„O persoană de sex feminin a sesizat prin 112 faptul că a fost victima infracţiunii de viol şi este sechestrată într-un imobil din municipiul Alexandria, fără a indica adresa exactă. În scurt timp, prin mijloace specifice, s-a reuşit localizarea apelantei într-un imobil din municipiul Alexandria, situat la etajul 4 al unui bloc de locuinţe”, se arăta în comunicatul semnat de şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu.

Fata îi contrazice, însă, pe poliţişti, declarând că înainte de a suna la Poliţie a căutat prin locuinţă un indiciu cu privire la locul exact…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info