Tăriceanu, despre Cristina Ţopescu: A fost un om care şi-a păstrat sufletul curat şi mereu liber. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalişti

„Vestea decesului Cristinei Ţopescu a picat ca un trăznet pentru toţi românii. Am pierdut unul dintre cei mai buni jurnalişti, un model pentru tinerele generaţii de jurnalişti. Am apreciat întotdeauna la ea sinceritatea opiniilor sale, fiind un om care şi-a păstrat sufletul curat şi mereu liber. Cristina Ţopescu s-a dus într-un loc în care va fi alături de cei dragi ei, de tatăl ei, regretatul Cristian Ţopescu. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanţii unităţii de parchet au afirmat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info