Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Tăriceanu, despre Diaconu: E cel mai mare rezultat pe care l-a obţinut un candidat independent

Tăriceanu – „Sunt foarte bucuros pentru rezultatul pe care l-a obţinut Mircea Diaconu. Sute de mii de români i-au acordat încrederea. E o situaţie cu totul şi cu totul aparte, cred, în ultimii 30 de ani. Cel mai mare pe care l-a obţinut un candidat independent la alegerile prezidenţiale şi acest lucru s-a datorat mesajului lui Mircea Diaconu, care a încercat să explice românilor cum se citeşte Constituţia în cheia unui adevărat preşedinte care doreşte să respecte normele constituţionale, instituţiile fundamentale ale statului, care nu acţionează peste Guvern sau împotriva altor instituţii”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, după anunţarea datelor exit poll.

Liderul senatorilor ALDE a mai spus că va propune modificări legislative în ceea ce priveşte campania electorală pentru ca mesajele tuturor prezidenţiabililor să poată ajunge la alegători. Tăriceanu a adăugat că a fost „o campanie electorală extrem de anostă”.


Citeste continuarea articolului pe gandul.info