Traian Băsescu, ironic la adresa lui Trump, după violențele din SUA: “We’re making America great again” – şi o face praf”

Traian Băsescu, fostul președinte al României, afirmă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook că, în loc să-şi respecte sloganul “We’re making America great again”, preşedintele american Donald Trump, încă în funcție, ”o face praf”.

Băsescu, ironic la adresa lui Trump

Trump – «We’re making America great again» – şi o face praf. După ce a izolat ţara în timpul mandatului, fiind incapabil să înţeleagă că o ţară izolată nu poate fi liderul lumii, este acum, la sfârşit de mandat, pe cale să-şi facă ţara praf şi pulbere”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Traian Băsescu.

Totodată, Traian Băsescu îl caracterizează pe Trump  ”un mare om de afaceri şi în acelaşi timp, un om politic mărunt, bolnav de egoism şi putere şi care se pune pe el deasupra intereselor ţării lui”.

Susținătorii lui Trump au năvălit în clădirea Capitoliului

Mai mulţi protestatari care îl susţin pe Trump au pătruns în clădirea Capitoliului de la Washington chiar în ziua în care este validată alegerea lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al SUA.

Poliţia a ordonat, miercuri, evacuarea mai multor clădiri ale Congresului american, în timp ce manifestanţi susţinători ai lui Trump au protestat faţă de validarea victoriei lui Joe Biden în faţa Capitoliului.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info