Trei persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a lovit un camion. Accidentul a avut loc pe DN7, în județul Dâmbovița

Trei persoane au murit pe, sâmbătă dimineață, în județul Dâmbovița, după ce mașina în care se aflau, un autoturism marca BMW, a lovit un camion pe DN7, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la SMURD și ambulanță, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victime, fiind declarat decesul acestora.

Potrivit incomod-media.ro, este vorba despre trei bărbați, de 28, 39 și 51 de ani, din comunele Poiana și Potlogi. Cel mai tânăr dintre ei se afla la volanul autoturismului, iar până în acest moment nu se cunosc cauzele accidentului.

Accidentul a avut loc între Slobozia Moara si Bâldana, iar cele trei persoane decedate au rămas încarcerate după impact. Rănit a fost și șoferul camionului, dar bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, pot

La locul accidentului au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Garda Răcari, Detașamentul Titu și Detașamentul Târgoviște.

De asemenea, au acționat două echipaje SMURD și două ambulanțe, alte două autospeciale de descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă.


CITEȘTE ȘI:

Citeste continuarea articolului pe gandul.info