Turcan reacţionează: Dăncilă poartă întreaga responsabilitate pentru întârzierile la plata salariilor / Guvernul nu este funcţional din vina exclusivă a premierului

„Viorica Dăncilă poartă întreaga responsabilitate pentru întârzierile la plata salariilor! Faptul că mii de oameni nu şi-au primit încă salariile ne demonstrează că Guvernul nu este funcţional, din vina exclusivă a Vioricăi Dăncilă. Atunci când miniştrii şi-au depus demisia la cabinetul prim-ministrului, Viorica Dăncilă era obligată să se asigure că ministerele vor funcţiona, indiferent de ce evenimente politice ar putea să apară. Nu cred că există în istoria ultimilor 30 de ani vreun prim-ministru care să nu fi solicitat, odată cu depunerea demisiei de către un ministru, şi documentul privind delegarea atribuţiilor acestuia, astfel încât activitatea ministerului să nu fie blocată”, a scris Raluca Turcan, miercuri pe Facebook.

Liderul deputaţilor PNL a precizat că situaţia privind Executivul trebuia tranşată imediat după ce a ieşit ALDE de la guvernare, pentru a nu mai continua cu un Guvern nefuncţional.

„Criza guvernamentală a fost provocată exclusiv de refuzul Vioricăi…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info