Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Un tânăr prahovean, cunoscut cu probleme psihice, şi-a înjunghiat ambii părinţi

Reprezentanţii IPJ Prahova au declarat că scandalul a avut loc luni, pe raza localităţii Balta Doamnei, unde un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, şi-ar fi înjunghiat părinţii.

„În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuţit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil uşor), după care a fugit”, arată sursa citată.

Părinţii sunt conştienţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, medicul de gardă declarând că nu le-a fost pusă viaţa în pericol.

„Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localităţii. În cauză a fost deschis un dosar penal în care…
Citeste continuarea articolului pe gandul.info