Un tată din Rusia care l-a ucis pe un prieten „pedofil” după ce a găsit imagini cu „violarea fetei sale de opt ani” nu ar trebui să fie pus sub acuzare de crimă, spun localnicii

Un tată reținut pentru „uciderea unui „pedofil” care i-a „violat” fiica în vârstă de doar opt ani nu ar trebui să se confrunte cu o acuzație de crimă, insistă rușii într-o serie de mesaje de sprijin, relatează DailyMail.

Presupusul agresor sexual al copiilor, Oleg Sviridov, în vârstă de 32 de ani, a păstrat videoclipuri în telefoanele mobile despre abuzurile sale asupra mai multor copii din satul Vintai din regiunea Samara din Rusia, potrivit oficialilor ruși.

Muncitorul fabricii de motoare de rachete Vyacheslav M, în vârstă de 34 de ani, bea cu prietenul său Sviridov, când a văzut imagini pe telefonul bărbatului arătându-l violând-o pe fiica lui Vyacheslav, acum nouă ani.

Tatăl s-a confruntat imediat cu Sviridov, care a fugit înainte ca Vyacheslav să poată acționa. „Pedofilul” a fost prieten apropiat al familiei lui Vyacheslav.

Vyacheslav a raportat violurile poliției locale care a lansat o vânătoare de oameni pentru Sviridov, dar tatăl tulburat a reușit să dea de urma presupusului pedofil înaintea forțelor de poliție și l-a înjunghiat mortal.

Corpul presupusului pedofil a fost găsit în apropierea satului

Corpul presupusului pedofil a fost găsit în apropierea satului joi, la mai bine de o săptămână după ce Vyacheslav a văzut videoclipul cu abuzurile comise de acesta.

Vyacheslav a fost reținut în urma descoperirii cadavrului și cazul este în curs de anchetă.

Sătenii din Vintai și comentatorii online au cerut ca Vyacheslav să nu se confrunte cu o acuzație de crimă.

„Nu este criminal – și-a protejat fiica și copiii”, a spus un localnic.

„Toată lumea este de partea lui.”

O altă comentatoare, Anna Plekhanova, a spus: „Dacă crima este dovedită prin fapte video, atunci tatăl fetei se înșală?

Mama lui Sviridov a spus că fiul ei a fost deseori o babysitter pentru copiii lui Vyacheslav, iar cei doi bărbați au fost prieteni de foarte mult timp.

„Nu știu cum a ajuns la asta”, a spus ea, referindu-se la violul fiicei lui Vyacheslav.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info