VIDEO | Ciolacu, acuzații la adresa lui Clotilde Armand: Ce caută neamurile tale în clădire? E o fraudă evidentă

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat miercuri seară la B1 TV că alegerile de la Sectorul 1 al Capitalei au fost fraudate de către Clotilde Armand. Liderul social-democraților a acuzat-o pe Clotilde că a pătruns în locul unde erau depozitate voturile împreuna cu „neamurile sale” și au furat voturile PSD-ului. Ciolacu se declară nemulțumit că până în prezent niciuna dintre persoanele surprinse în camera unde se aflau sacii cu voturile nu a fost chemată în fața vreunui procuror să dea explicații.

„Eu am hotărât ca PSD să nu-și asume o campanie directă de strângere de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand, ci doar să susțină orice inițiativă cetățenească. Între timp, au apărut noile imagini. E o fraudă evidentă. Numai pentru cine nu vrea să… Nu există niciun reprezentant nu al PSD-ului, de la niciun partid în acea sală, pe holuri. Nici de la PMP, nici de la Pro România, nici de la candidați independenți. Ați văzut vreun candidat, altul decât dna Clotilde?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD o acuză pe Clotilde Armand că a intrat împreună cu „neamurile sale” în Biroul Electoral de sector în condițiile în care în clădirea păzită de jandarmerie au acces doar membrii Biroului Electoral de sector și candidații, precizând că nici un reprezentant ale unei alte formațiuni politice, în afară de cei de la USR PLUS, nu au intrat în clădire.

„E Biroul Electoral de sector, el e păzit de Jandarmerie. La dispoziția președintelui Biorului Electoral de sector, intri sau nu în clădire. Candidații au acces și membrii Biroului Electoral de sector. Ce caută neamurile tale în clădire? Unde ați mai văzut să mergi cu neamurile în clăirea și cu consilierii personali în camera unde se numără voturile și se umblă în saci?”, a afirmat liderul PSD.

Marcel Ciolacu este nemulțumit că nimeni nu a fost anchetat până acum subliniind că ce s-a întâmplat la Sectorul 1, „e o fraudă evidentă”.

„Aici e marea problemă dacă cumva avem de-a face iar cu o justiție…. Avem de-a face cu…unii penali sunt buni, unii sunt răi. Dar Justiția trebuie să fie echilibrată, corectă și cu aceeași măsură la toată lumea. Președințele Biroului Electoral de sector a fost un magistrat. El a anchetat de SIIJ conform legii. Unde e arestul? Nu poți să disjungi dosarul? N-ai mandate de reținere? Niciunul din acea sală nu a fost chemat la vreo anchetă în fața unui procuror, când e o fraudă evidentă! Nu e o fraudă într-o comună din vârf de munte, e o fraudă în kilomtrul 0 al Capitalei României, România, membru al UE, partener strategic al SUA. E adevărat, condus de un premier penal strategic”.

Citeste continuarea articolului pe gandul.info